Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 4

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (123)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tuctová animální proměna, při které se krajně opotřebovaný JCVD stává z gorily krysou. Sázka na styl, kdy se u pily střídají bezútěšné temno a skličující ponurost a kdy nejvíce veselí přináší Chopin před akcí v garážích, by za jistých okolností mohla přinést ovoce. Jenže okolnost zvanou „alespoň průměrný důvtip“, pro tento žánr nijak náročnou to disciplínu, nebyl Leclercq schopen dodat.. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Velká vec na tomto filme je dynamická kamera a že aj JCVD je zranitelný a vie krvácať. A dlžka. To tiež oceňujem. Je to také priblížené realite, nič prehané a tomu odpovedá aj celý ten dej a tempo. nie je to teda bohviečo, ale zas to nie je ani akšný nezmyselný výplach. Dá sa to pozrieť, neurazí, nepoteší. Režisér to poňal ešte aj trochu artovo, čo pri tom belgickom feelingu nebolo naškodu. Trochu dovysvetliť policajtov a bolo by to fajn. 3 z 5 ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Těžko tomu uvěřit, ale Van Damme se objevil ve filmu, který se dá bez větších problémů nazvat kvalitním. Pro Van Dammovi příznivce ale jedno velké upozornění. Nečekejte to, co čekáte od filmu s Van Dammem a spíše si zjistěte něco o panu režisérovi, který netočí přímočaré akčňáky, ale drsné a pomalu plynoucí kriminálky. Lukas jde přesně touhle cestou a film v mnoha ohledech spíše připomíná temné drama o vyhořelém a unaveném vyhazovači, než typický akční film. Bitky zde nejsou na efekt, ale spíše součást příběhu a rozhodně nečekejte velké akční scény. Vůbec to ale nevadí ba právě naopak je radost sledovat, že Van Damme předvádí něco, co se dá nazvat herectvím a film tak není dalším tupým béčkem. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

VanDamme točil v posledních letech samou škváru,snad jen film mýho oblíbence,dnes pětasedmdesátiletýho Petera Hyamse Enemies Closer stál za pozornost.Jinak hrůza.Leclercq už za sebou má nějaký natočený filmy,takže nováček to neni,ale v mých očích je to klasickej průměrář.Ani Lucasem větší díru do filmovýho světa neudělá.Ale protože tohle je po dlouhý době film s belgičanem trochu na úrovni,tak si spíš zaslouží pochvalu.Je to takový pomalý akční drama , který mě bavilo,archivovat ho nebudu,ale možná se časem k němu ještě vrátím.slušný.60%. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Na rovinu! Jestli Žán trošičku zmoudřel, uvědomil si jak vypadá a kolik mu je, tak klobouk dolů a zároveň palec vzhůru! I když jsme na něm jako caparti v devadesátkách vyrůstali a já ho uznávám a fandím mu, tak poslední jeho filmy cca 10ti let vypadají dost komicky. Konečně film s dědkem bez otoček a karate. Solidní syrový drama, který dokáže vybudit i nějaký ty emoce a napětí. Za mě jo. Na Van Damma ta role opravdu jak ušitá! Příjemný překvapení! 65% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Když Lukas (Jean-Claude Van Damme) bojuje o post ochranky ve striptýzovém klubu, několikrát spadne na zem. Kdykoliv však vstane, je čistý. (Nathaniell)
  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)

Reklama

Reklama