Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 1

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (123)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Je to skutečně tak, Van Damme na stará kolena umí tyhle nabušené málomluvné chlápky spolehlivě. Jakmile si doma zabouchá do boxovacího pytle je hned jasné, že na to pořád bezproblému má. Jedinou Jean-Claudeovou slabinou je kvalita scénářů a potažmo filmů ve kterých se objevuje. Musím říct že by mu dramata seděla. 60% ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Žan Kláda nedokáže už skoro vůbec překvapit. I když, ejhle, tady stojí napříč osudu a životních překážek, osobní terapie nočního vyhazovače, kterého nebaví život. Ale dělá to pro svou dceru, tak jako správný fotr má pro své dítě dělat. Tyhle evropské produkce mu více sluší, a vzhledem k jeho věku, už bych ho natolik nezatěžoval. Tohle bylo syrové a temné, tak jak to my sociopati máme rádi. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Posledních dvacet let točil Van Damme béčkové filmy s extraimbecilními zápletkami ( viz. kousek, kde hledá kdo mu odoperoval ledvinu ), ale tenhle film je celkem milé překvapení. Nejedná se ani o nějaký karate film s hromadou výbuchů a přestřelek, ale spíše realistický temně atmosférický film o tatíkovi, který dělá vyhazovače ve striptýzovém klubu, který patří nějakému borcovi, na kterého má donášet policii. Překvapivě se jedná o komorní film o pěti hercích a má to i takový příjemný odér noir filmů. Slabší tři hvězdy, ale překvapilo to. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tvůrci nikam nespěchají. Zadumaný, tichý, myšlenkami mnohdy jinde. Jean-Claude v rodném jazyce. Reálný a atmosférický. Ač s totálně jednoduchým příběhem. Náš belgický hrdina z přelomu osmdesátých a devadesátých let to vzal zase trochu z jiného úhlu. Coby vyhazovač se připletl ke smrti prominentního hosta diskotéky, dostane nejen vyhazov z podniku, ale i nůž na krk od vyšetřovatelů, kteří chtějí informace z nového klubu, ve kterém začal pracovat. Pak se ale základní logika začíná rozpadat, ani jedna z linií není nijak zajímavá nebo dramatická, nicméně pořád je to lahoda oproti Jean-Claudeovým totálním přešlapům z let 1999 až 2006. Zatímco třeba takový Seagal je roky vyloženě k smíchu, Van Damme se pořád tak nějak „snaží“, zkouší, co by mohl zarytým fandům připravit a nedonutit je k tomu, aby ze zdi strhli i jeho poslední plakát. Snaha se cení a jeho výraz „týden jsem nezamhouřil oči“ má vlastně taky něco do sebe. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Lukas (Jean-Claude van Damme) pracuje ako vyhadzovať na diskotéke, kde pri vyprevádzaní klienta dôjde ku konfliktu a ten pri páde umrie. Lukasa tak zamestnávateľ prepustí a nájde si náhradnú prácu v striptízovom klube. Krátko potom ho vyhľadá polícia a Lukasa vydiera že ak nebude spolupracovať nehodu na diskotéke prekvalifikujú na zabitie. Kedže Lukas vychováva dcéru sám, nakoľko manželka bola zabitá pri pokuse o krádež auta, nemá inú možnosť ako pustiť sa do hry proti falšovateľom peňazí v striptízovom bare...Aj keď J-CvD na to ešte má, predsa len film nepriniesol nijako výnimočný príbeh a francúzi vedia spraviť podstatne lepšie kriminálky. Respektíve vedeli, pretože v poslednom čase sa im príliš nedarí... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)

Reklama

Reklama