Reklama

Reklama

Trvalky Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Česko, 2017, 53 min

Režie:

Viktor Polesný

Hrají:

Zdeněk Svěrák, Jaroslav Uhlíř, Pavel Liška (moderátor), Barbora Poláková (moderátor)

Obsahy(1)

Velkolepý koncert k 50. výročí autorské spolupráce z O2 areny v Praze. Dosud asi největší hodina zpěvu se uskutečnila v říjnu roku 2017 v pražské O2 areně. Zdeněk Svěrák s Jaroslavem Uhlířem tu oslavili padesáté výročí autorské spolupráce. Spolu s nimi si přišly zazpívat tři generace posluchačů – děti, jejich rodiče a někdy i prarodiče, mezi nimiž už písničky jako Dělání, Není nutno, Barbora píše z tábora a mnohé další dávno zlidověly. Celý koncert uváděli Pavel Liška a Barbora Poláková. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na pandemie a problémy, je tu program pro všechny generace!!! 👍👍👍 HODINA ZPĚVU jak ji neznáme. 👍🙂 Zpívají děti, dospělý i nejstarší. 🙂 Krásné písničky a krásné vzpomínky z dětství. Jako malý jsem si i já písničky zpíval. A vlastně všichni z rodiny. 🙂 Pro děti je to hezký nápad. Tak schválně, kdo nezná ani jednu písničku? Líbilo se mi i to, že o děti se starali další děti, a o ně další a další. 👍 Krásná nostalgie. Všechno nejlepší k výročí! 👍 Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř si to zasloužili. A dětský smích jim dobíjí energii. 👍 Poznámka: Nejoblíbenější písnička "Chválím tě Země má." 👍 Poznámka: Dokonalý dětský program. Poznámka: Žádné mobili, jen děti co zpívají písničky. 😀 Doporučuji všem generacím. Hvězdiček 5 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Taky souhlasím s tím, že to pojetí není úplně nejúžasnější, ale jinak to bylo velmi fajn a já si to nehorázně užil. Liška a Poláková skvělí (zejména Liška v písni Barbora píše z tábora) a Svěrák s Uhlířem dodali tradiční "show", kterou si všichni užívali. Jenom to mohlo být mnohem, mnohem delší. 80%. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama