Reklama

Reklama

Conni a její kamarádi

Trailer 2

Obsahy(1)

Dvanáctiletá Conni změnila školu. Zatím se jí nedaří se se spolužáky skamarádit. Jednoho dne jí do cesty přiběhne teriér Jack Russell a když zjistí, že patří nepříjemnému a nepopulárnímu řediteli školy, který ho trápí, rozhodne se, že udělá vše pro jeho záchranu. A spolužáci se dokonce přidají. (Česká televize)

Recenze (3)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ďalšia nemecká knižná séria pre juniorov dostala filmový šat. Má veľa pozitív: Je to doteraz najlepší film pani režisérky aj žubrienky Emy Schweigerovej (Conni), z ktorej rastie dobrá herečka. Mihne sa tam aj jej otec Till Schweiger. Väčšinou si vo filme nevšímam svetlo, ale tu osvetlovači odviedli kus výbornej práce. Horšie to už bolo so slabším (pre Nemecko skôr klasickým) scenárom - zlý riaditeľ školy ukradne psa a deti ho zachraňujú. Nevyhli sme sa ani lokálnym klišé (keď tam nie je aspoň minútu farma so zvieratami, nie je to nemecký kinderfilm!!!) A ten vtip s parochňou, bol už trochu cez čiaru. Dielko má svoje chyby (afektované postavy), ale je dobré. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hodne slabe, dvanastrocnew dievca zmenilo skolu a rozhodla sa zachranit faunu /pes/. Ta holka bola afektovana a reziserka Franziska Buch zas odviedla len rutinu. Cesta za Cernymi rytiri 2017 je podstatne lepsia 30 % ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Rodinný snímek mou dceru zaujal, takže půlka hodnocení je její. Faktem je, že rodinná farma na pokraji krachu, na konci samozřejmě zachráněná je více než klišé. Stejně podivné a ne moc uvěřitelné je zachránění psa přímo z domu ředitele zvoleným způsobem. Ztracená paruka hlavního záporného hrdiny je další klišé. Filmu chybí více humoru, ale zase se snaží tlačit na lásce ke zvířatům a nutnosti jim neubližovat, ačkoli třeba při výslechu žáků v ředitelně jsem se zasmál... ()

Reklama

Reklama