Reklama

Reklama

Morris z Ameriky

  • Německo Morris aus Amerika (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Morris se potýká se všemi běžnými problémy, kterým chlapci v průběhu dospívání čelí – milostnými city k dívkám, snahou najít si přátele a starostí o to, kam ve světě patří. Tyto potíže jsou ještě umocněny faktem, že je jediným afroamerickým studentem v prostředí německého města Heidelbergu, kam se se svým otcem (Craig Robinson) přistěhovali za jeho novou prací. Když si Morrise všimne patnáctiletá Katrin, všechno se zdánlivě začne obracet k lepšímu. Morris se ale nejprve musí naučit mít rád sám sebe, než bude moci navázat vztahy s vrstevníky. Režisér Chad Hartigan vypráví příběh o jinakosti a dospívání s mladistvou energií a neutuchajícím elánem v tomto neodolatelně vtipném a laskavém snímku. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V podstatě je to tří hvězdičková jednohubka, ale musím říct, že se mi na tenhle film koukalo hrozně pěkně. Morrisovi jsem fandil a přál jsem mu alespoň trošku toho štěstí. Jenže to by scénárista nesměl bejt svině a nesměl by ho v tom, pro Morrise, zavšiveném Německu, dusit celou tu dobu. No ale konec dobrý, všechno dobré, a tak musím říct, že tahle sonda do života kluka, který má pocit, že do malého německého města nepatří, je poměrně přesná. K tomu se mi líbila i kamera a prostředí Heidelbergu. Hned bych se tam jel podívat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi zamlouvalo. Markees Christmas a Craig Robinson jsou skvělá dvojka, kdy první výborně ztvárňuje nejistého klackovitého kluka, který začíná přicházet do puberty, druhý zase unaveného otce, který ví, že pro syna nedělá dost, ale snaží se. Tohle mě prostě bavilo sledovat jenom proto, že jsem chtěl vidět, jak se jejich vztahy i vztahy jiné budou vyvíjet. A vůbec nevadí, že to nemá konec. Náhled do života jedné neúplné rodiny. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Vlastně to nebylo vůbec špatný, ale zároveň to nebylo nějak extra originální ani zábavný. Kdyby to bylo o fousek něčím zajímavější, líp natočený nebo zahraný, dal bych i 4 hvězdy. Takhle dávám 69 pubertální dvojsmyslných %. ()

matushsvk 

všechny recenze uživatele

Premrhaný potenciál, z ktorého sa dalo vyťažiť omnoho viac ako 50 minút blúdenia po nemeckých teen party, kde miestne deti od 13 rokov užívajú všetky dostupné druhy omamných a psychadelických látok. ()

Reklama

Reklama