Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (124)

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězd, abych trochu zvýšil hodnocení, ale také proto, protože jsem se furt bavil a s radostí koukal. Ano některé díly nebyly tak dobré jako poslední 2, ale u seriálu nemůžete čekat, že každý díl bude velká bitva. Navíc Mando už je tak stavěný, že se zde odbočuje na vedlejší mise a trochu se to universum rozšiřuje. Grogu sice zde svůj význam moc neměl, ale v posledním díle to odčinil. Dobré interakce mezi postavami, celkově svět, efekty a choreografie byly supr. Jedna hlavní záporná postava se mohla ukázat klidně o něco dříve. Celkově jsem ale zvědav, co se se zemí Mandaloru stane dále nebo už stalo, protože o tom nic nevím. Mandalorian je prostě typ seriálu, který mě bude bavit ať se tam bude dít cokoliv, už je to tak nastavený. ()

Nemmonn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 2 letech konečně nová season! Rozhodně to není nejlepší season a bohužel je to nejhorší, co jsme zatím měli. I tak je to pořád dobrý až na pár zbytečných epizod jako např. 3. nebo i malinko 4. která zas ukázala temnou minulost Grogua ale mimo to je to jen rychlá dobrodružná epizodka, která ve výsledku celé season nijak nepomáhá (až na vylepšení vztahu mezi Din Djarinem a Paz Vizslou). Hodně se mi líbí změna Grogua, kdy měl konečně možnost promluvit (ikdyž jen ano nebo ne) nebo se konečně a oficiálně stal adoptivním synem Din Djarina, jen škoda, že Grogu nepromluvil, protože už od prvních epizod se mi zdálo, že k tomu tvůrci dojdou. Poslední dvě epizodky jsou bezpochyby nejlepší a přiradil bych je i k těm nejlepším z celého seriálu, ale je škoda že pouze tyto 2 a nesnažili se více i v jiných epizodách. Na druhou stranu si myslím, že 4. season, která se má natáčet v Říjnu letos bude lepší a příběhově nabitá, už jenom kvůli tomu co nám 3. season nabídla a rozehrála. Za mě super season ale mohlo to být o malinko lepší, i tak jsem ve finále celkem spokojený. 8/10 ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„VEDL SIS DOBŘE PRCKU…“ Tohle už nejsou jen epizody, ale skutečnej příběh! Parádní sci-fi pohádka s roztomilým Groguem, ve který se objeví i legendy Christopher Loyd  nebo Jack Black. Asi kurva lepší než Mrazík… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Postavu „Grogu“ vytvořil režisér a scénárista Jon Favreau. Vedla ho k tomu snaha víc rozvést příběh Yody a jeho druhu, rytířského řádu Jediú. 2.) Filmová loutka „Grogu“ má cenovku cca 5 mil. USD. 3.) Thx za titule „Martina Ivančíková“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian je super seriál a zvednutí Star Wars na úroveň nepřekonatelnou. Každá série je jedinečná přitom v podstatě je to jeden příběh a to co jsme na začátku nevěděli, jsme se závěrem 3 série dozvěděli. Samozřejmě i tak mám otázky a rád bych viděl to propojení s episodami a věřím, že to přijde. Věřím že tohle není konec a bude ještě nějaká série a nebo film. Hodně nám napoví také Ashoka, jelikož i ta byla hezky namotaná do příběhu. Uvidíme. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chyba, že jsem nepočkala na projekci na jeden zátah. Týden pauza trojce nijak neprospěla, domnívám se, že sešup dolů je výrazný. Laskavě hodnocení nadsadím,  Baby Yodu zkrátka žeru. Bez nesympatické, unylé  Bo- Mikádo Kryze bych se zvesela obešla, ale celkově mě návrat do světa Hvězdných válek potěšil. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • Tvůrci z Lucasfilm skutečně chápou a milují své fanoušky a vědí, že doslova čtou každou kravinu v jazyce Star Wars. Proto, když se objeví digitální obraz šéfa bezpečnosti Helgaita (Christopher Lloyd) na obrazovce v laboratoři, můžeme si zde přečíst: „This means nothing. However, fans may interpret the hell out of it.“ („To nic neznamená. Fanoušci si to však mohou vykládat po svém.“)
    (Veskoslav)
  • První neanimovaný snímek Star Wars, kde se objevují Purrgilové. (mikki089)
  • Protokolární droid u holomapy vychází z původního návrhu C-3PO od Ralpha McQuarrieho, který vycházel ze vzhledu robota Maria z klasiky Metropolis (1927). (Veskoslav)

Reklama

Reklama