Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3 (2023) (série)


Kapitola 18: Doly na Mandaloru (S03E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 18: The Mines of Mandalore (více)

VOD (1)

Mandalorian a Grogu prozkoumávají zničenou planetu. (Disney+)

Recenze (55)

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpráva sa to štýlom, ako pre 6 ročné deti... (Mando a aj Bo Katan musia vysvetľovať každú maličkosť, alebo opisovať každú blbosť, ktorú práve robia) Dejovo je to zase o ničom... (jedna postava niekam príde, tam sa dačo posere, ale do konca epizódy to vyrieši iná postava, tak aby sme v ďalšej epizóde reišili zase niečo iné/to isté). Jediné pozitívum je kyborg, ktorého mohli nechať utiecť a pôsobiť tak ako záporáka na dlhšiu dobu (škoda, že sa tak nestalo), pretože vizuálovo a aj nejakým "backstory" pôsobil fakt super. // Toho mythosaura fakt nemuseli ukazovať tak moc. Stačila nejaký záber na kus kože a nie celú hlavu. Tým pádom by to malo okolo seba väčšie tajomno a hype. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra, tak takhle měla vypadat ta předchozí epizoda. Výborně natočená věc, která má krásný vizuál, dojde i na skvělou atmosféru, kdy v jednu chvíli si tento díl říkal o to, aby se z toho stal horor. Fakt super pasáž s tou věcí, která nepřátelům odebírá krev. Bo-Katan je výborná a jsem hrozně rád, že dostane zde větší prostor než u předchozí řady. Grogu zde byl pro mě osobně tou nejlepší věcí. Hrozně moc si to s ním užívám. Celkově epizodě nejde nic vytknout. Byla to paráda. P.S. Chci hororový Star Wars!!! ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z vizuální nejpovedenějších epizod celého seriálu. Příběh se mi už ani nechce komentovat, neboť je ho jednoduše řečeno poskrovnu. Některé momenty vás praští do obličeje svou "naivitou", ale vztahy postav zaujmou a nesou tíhu veškerého seriálu na svých bedrech. Přidejte k tomu různé potvůrky vytvořené z mechanických části, které se v dnešní mainstream kinematografii tolik neprosazují (velká škoda!), neustále proměňující prostředí, hromadu easter eggů a máte jako výsledek dobře zkonstruovaný produkt. Tato epizoda nesla všechny zmíněné rysy. Během sledování mě to zkrátka přenese na jiné místo a v této epizodě jsem si výlet užil. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá dobrodružná epizoda, který vše co si připraví, taky zhodnotí a dynamika s Bo-Katan funguje perfektně. K tomu parádní využití a pomrknutí na legendy Star Wars. Nechápu, jak někdo může tvrdit, že se to nikam neposouvá a nic se nemění, přitom ten vývoj je strašně znatelný a jsem zvědavý, jaký bude další vývoj pro Manda. Každá série ho posunula někam dál a tady je nám naznačeno, že by mohl přestat být tak fanatickým. Hype! ()

Slayaphine 

všechny recenze uživatele

Kapitola 18: Expozícia... slabé neľudské dialógy, každá postava iba vysvetľuje čo sa deje, čo sa stalo a čo sa bude diať Groguovi, čo vzhľadom k tomu že nehovorí je dosť nudné. Vizuálna stránka absolútne priemerná, zo zničenej planéty vidíme iba tmavú šmuhu. Choreografia je tiež slabá, zle čitateľná a repetetívna. Hudobný doprovod buď neexistuje alebo je tak priemerný že si ho ani nevšimnete. Seriál stále pokračuje v cameo baráži ktorá už nevyznieva ako úbohá návnada ale skôr ako súčasť príbehu. Dodnes nechápem atraktivitu tohto seriálu s výnimkou pozerania to pre maminku Katee Sackhoff a ocka Pedrita. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Ruiny města, kde se nachází doly, je bývalé hlavní město Sundari. Poprvé jsme jej mohli vidět v Klonových válkách (od r. 2008) za vlády Satine Kryze, sestry Bo-Katan Kryze. (Veskoslav)
  • Jednotlivé „budíky“ palubního počítače upraveného N-1 starfighter jsou stále v jazyce Naboo. Můžeme zde vidět ALT (Altitude) – tedy madmořská výška, PSI (jednotka tlaku) a M Flight. (Veskoslav)
  • V dílně Peli Motto (Amy Sedaris) můžeme najít tyto droidy: DUM-series pit droid, GNK power droid, WED-15-77 přezdívaný Treadwell a série BD. (Veskoslav)

Reklama

Reklama