Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian přijímá nabídku ke smíru s nadějí, že zamezí dalšímu krveprolévání. (Disney+)

Recenze (56)

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalo se to očekávat, ale skutečně první a dvě poslední epizody budou ústředním motivem seriálu a ty mezi nimi dotvářejí charaktery, prostředí a obecný narativ. Tato epizoda má největší hloubku a dopad a pokud to vydrží i do finále, pak z doposud 80% seriálu udělá pravděpodobně mistrovské dílo ve SW světě, které nemá konkurenci ani mezi filmy. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po predošlom poklese kvality celkom slušný diel, v ktorom sa mohli diváci azda prvýkrát báť o hlavných hrdinov. Keď sa tvorcovia oprostia od stereotypných epizód so žoldnierskymi akciami a záverečnou časťou konečne rozbehnú kvalitný príbeh, druhá séria by mohla stáť za to. No uvidíme. Škoda len, že s tým nezačali skôr. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Lando Kalrisian ponúkne Mandovi možnosť raz a navždy uzavrieť kapitolu s prenasledovaním kvôli odcudzenému pokladu v podobe Baby Yodu. To ale ešte netuší do akej pasce Impériu padne. V Landovi sa nakoniec pohne svedomie ale naši hrdinovia sú obkľúčený a cesty von niet.  Prevedenie: Všetko bolo super a cítiť, že sa dostávame do veľkého finále iba tá cesta k Landovmu precitnutiu bola dosť slabá ale zrejme kvôli krátkej stopáži nám ako divákom to musí stačiť. 92% ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší průměr. Bohužel stále nevyužívá svůj potenciál. Chválím, jak se postavy začli rozvíjet, děj konečně trochu navazuje. Jen ta nelogičnost mě vadí. SPOILER od kdy se drodi musí "učit"? ti byli ve SW vždy programováni. Proč jdou pěšky? to nemá šéf cechu žádný speeder nebo tvora? a běžné je nocovat venku, kde žijí predátoři schopní útočit? Než začnu akci, tak se ujistím, že "dítě" je v bezpečí, to je přece základ ENDSPOILER. Té hudbě jsem stále nepřišel an chuť. Stále mám pocit, že to jsou zfilmované herní epizody. "tady máš misi, potřebuješ partáky, vyzvedni tam a tam". To vysvětluje i ten bohužel plochý scénáře a špatnou logiku jen aby "vznikla mise" ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní nářez po všech stránkách. Scénáristicky výborné, vizuálně bezkonkurenční a hudebně perfektně podkreslené. Hlavně ale tady děj jede naplno a spojuje dříve zdánlivě bezúčelné epizody, které nyní získaly silný význam. Mandalorian má náběh na nejlepší sci-fi seriál nové generace, tak snad to klapne po otřesné Disneyho SW trilogii. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama