Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci jsou obklíčení. Jejich mocný nepřítel zná minulost každého z nich. (Disney+)

Recenze (74)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělej závěr 1.série. Taika Waititi se na tomhle dílu hodně podepsal. Už jen ta úvodní scéna top. Scéna s jatpackem byla úžasná, říkal jsem si, tyvole to je jak z filmu. Pecka. Baby Yoda opět neskutečný! No, bude to dlouhé čekání na druhou sérii, ale ten kdo si počká, ten se dočká :-D . Takže za mě obrovská spokojenost s 1 sérii. Filoni a Favreau jen tak dále. :) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Za záchranu malého Yodu je Mandalorian ochotný obetovať aj svoj život. našťastie je v obklopení priateľov, ktorý mu neváhajú pomôcť aj v zdanlivo bezvýchodiskových situáciách. Prevedenie: Prvý raz sa Mando odhelmoval na plátne a prvý raz som súcitil s robotom a jeho obetavosťou. Veľmi dobrý diel. Dávka humoru, akcie ale aj emócií na veľmi vysokej úrovni. 95% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod v ktorom dvaja Stormtroopery riešia aj klasické strelecké klišé bolo skvelé odľahčenie. Nasledovala akčná jazda v ktorej sa nestratili ani vedlajšie postavy. IG-11 a kováčka boli top. Celkovo skvelé vyvrcholenie, ktoré ma namlsalo na druhú sezónu. Mám to štastie že na ňu nemusím čakať. 100% Disney plus ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/SPOILERY/ HEY BABY, DO THAT MAGIC HAND THING! Až na zopár vecí ako vyhrotený pyroman ,ktorý by ani náhodou nedokázal podpáliť celý barák ,alebo miestami fakt prehrotená akcia je to výborné zakončenie prvej sezóny a super štart pre druhú. Mandov ksicht ocenený :) Nečakal som nič a na moje prekvapenie i keď mali tvorcovia veľa materiálu ,ktorý by mohli dosrať no dokázali vytvoriť super diel ,kde každá vec má svoje logické odôvodnenie a akcia má hlavu a pätu a nie je len o šťastí ako v tom nepodarku menom epizóda 7 ,ale musím uznať ,že začiatok bol fakt o náhode a toto by sa nikdy nemohlo stať ,ale Star Wars nikdy nebol realistická dráma takže mu to som schopný odpustiť. Dostal som naspäť staršie postavy a s niektorými som sa musel rozlúčiť. A to je tiež správne. Ale najviac ma uchvátil nový druh meča ,o ktorom síce nič neviem ale nevyzerá to byť na typický svetelný meč ,pretože je to obyčajný stredoveký meč len fosfofeskuje. seriálu tiež pomohlo ,že až do poslednej epizódy sa tu nespomínajú slová ako Force a Jedi...Jednou vetou - Bude sa ešte na čo pozerať. I Have Spoken .... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší projekt celé éry Star Wars univerza mám konečně skompletovaný a už teď mi mrzí, že si kvůli momentálnímu globálnímu kolapsu budeme muset počkat asi déle než jen do letošního podzimu. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrné finále. Jak už tu mnozí zmínili, nejlepší částí byl úvodní rozhovor stormtrooperů, zbytek však alespoň pro mě celkem o ničem, včetně souboje Manda s Tie Fighterem... Čekal jsem, že dojde na nějaké větší odhalení zejména ohledně Baby Yody, o kterém tak po první sérii víme stále jen to, že to je nejgeniálnější marketingový tah posledních x let a Disney si skvěle namastí kapsu prodejem jeho panenek... Taky se mi nezamlouvala scéna se sundáním helmy, Mando bez ní vypadá charismaticky asi jako Kylo Ren, prostě seriál má své mouchy, ale celkově to tak nějak funguje. ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Špatný to nebylo, ty dobrý stránky tu popisuje plno uživatelů, ale na rozdíl od řady ostatních mě "cool" robot IG-11 vytáčel jako zavíračka od půl osmý večer. Byl totiž strašně over powered. Podle sw kánonu tvořili stormtroopeři hlavní síly impéria kvůli své vyšší bojové kvalitě vůči droidům. A tady jeden droid, i když nabouchaný, vymlátí desítky stormtrooperů a oni mu neudělají vůbec nic. Ale proč teda vůbec existují stormtroopeři, když mohli vyrobit miliony podobných droidů někde na pásu a armáda by měla stonásobnou bojovou hodnotu? A ten konec "asi jsme vyčistili město", po kterým najednou zmizeli všichni stormtroopeři, byl zbytečně useklej. U dílu s hodnocením přes 90 % bych očekával, že logika nebude jeho nepřítel a sw vesmírem si nevytře sedinku jako jeho poslední tři filmoví bratříčci. Škoda. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může být! Takto jsem si to představoval! Temná strana je zpět, Manda zůstává sám, ale síla se probouzí! Vyvrcholení se vším všudy! Navíc bych chtěl vyzdvihnout boží konverzaci stormtrooperů hned ze startu! A spoiler - celkem mě mrzí, že jsme přišli o dvě zajímavé postavy - prcka opraváře a jeho droida; obzvláště droid nabízel ve vztahu k Mandovi velmi dobrý potenciál... ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, že z minulého dílu jsem byl nadšený o něco míň než většina lidí, mě závěr řady velice příjemně překvapil. Potěšily především: část s kovářkou, plavba po lávové řece s trošku nabušenějším bratrancem R2, sebeoběť IG-11 nebo poletování kolem s jetpackem. Na druhou stranu jsem moc nepochopil chování imperiálů při obléhání kantýny. Na co proboha čekali? Měli venku desítky vojáků, včetně několika Death trooperů. Mohli úplně normálně vlítnout dovnitř a postřílet je. Nejvíc mě dostalo, když postavili ten slavnej kanón (vypadal hodně podobně jako ten, se kterým stříleli v ANH po Falconu v hangáru v Mos Eisley), vyhlásili ultimátum do setmění, i když bylo zmíněno, že je můžou pomocí děla rozstřílet mávnutím ruky. No, když jsem později viděl jeho palebnou sílu, nepoznal jsem moc velkej rozdíl oproti bambitce Cary. Třeba by ale aspoň dokázal prostřílet mříž do stok, která byla nejspíše vyrobena z adamantia. // Konečně bylo zmíněno Mandovo jméno (které jsme však znali z rozhovoru s Pedrem Pascalem), méně mě už potěšilo odhalení tváře (kterou jsme ale taky znali). Doufal jsem, že s tím počkají na později. Alespoň jej ale neviděla „žádná živá bytost“. Snad odhalování nezavedou jako tradici. Mando s permanentní maskou se mi hodně zamlouvá. // S obléháním mám ještě jeden menší problém - flashback z dětství byl na můj vkus příliš dlouhý - venku stojí armáda, mířící na ně zbraněma a Mando začne detailně popisovat své dětství? // Na závěr potřebná zmínka o Gideonovi. Sice moc nechápu, jak mohl přežít „another happy landing“, ale beru to, pokud se ukáže, že používá Sílu. To by dávalo smysl, když už používá slavnej Darksaber, asi 1000 let starej relikt, vyroben Tarrem Vizslou, Mandalorianem, který se zároveň stal Jediem. Předpokládám, že Mandův cíl bude zabít Gideona a navrátit tak meč do rukou Guildy ()

Reklama

Reklama