Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2 (2020) (série)


Kapitola 10: Pasažérka (S02E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 10: The Passenger (více)

VOD (1)

Mandalorian musí podniknout riskantní cestu se zvláštní pasažérkou a drahocenným nákladem. (Disney+)

Recenze (61)

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney/Lucasfilm || Po ambiciózním úvodu přichází opět trochu mírná studená sprcha a návrat k subquestovým epizodám. Dost jsem se ztrácel o co Mandovi a jeho pasažérce jde a kam je vůbec má tento úkol zavést. Místo toho, abychom jeli rovnou za naším úkolem, si odskočíme někam na pavoučí planetu, kde sledujeme, jak Baby Yoda postupně pojídá utopence. Buď je to mnou, že se nedokážu stále naladit na epizodní vyprávění, kdy je každý díl o něčem jiném nebo tvůrcům znovu dochází nápady a natahují třídílný příběh na 8 epizod. Stejně tak i na cameo z předešlého dílu budeme čekat bůh ví, jestli ne až k závěru série. I Yoda je tu čím dál víc do počtu. Tak snad se to příště rozjede. 70%. ()

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inu ... start druhé série leckomu může připadat příběhově nudný a jen efekty se všem líbí dle toho co čtu. Těm lidem bych přál zkouknout všech zatím 950 epizod One piece nebo 720 epizod Naruta o tom jak může být pomalý posun v charakterech hlavních aktérů. Anyway ... podávaná je to stále luxusní. Příběh se prostě pomalu posouvá k nalezení dalších Mandalorianů nebo alespoň toho jednoho .... Každopádně pavoučci jsou super a do toho hopsající žába s roztomilým babyYodou ... za mě furt super ... ()

Reklama

oxiddusny 

všechny recenze uživatele

Tak druhej díl druhý série byl tak strašně infantilní, až mě to vyloženě s*alo. Jestli to takhle půjde dál, tak na konci série bude Mando ohřejvat mlíko, který si díl předítm odstříkal do lahviček. Totální paskvil, mimo hlavní dějovou linii, trapný pokusy o pobavení diváka, znova ty samý trapný pokusy o pobavení diváka (kdybyste se náhodou poprvé nesmáli) a dotřetice ještě horší pokusy o pobaveni diváka... v podstatě žádná akce, jen vesmírnej babysitting a marná snaha o vtipné momenty. Doufám, že to byl ojedinělý omyl, protože jinak je seriál vážně fajn... ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápem tých, čo chcú silný príbeh a nie tieto malé dobrodružstvá, no ja musím povedať, že presne tieto retro mini dobrodružstvá sú to, čo od Mandaloriana čakám a čo na ňom milujem. Sme ešte len na druhom diele a jedná sa o prvotriednu sci-fi western adventure, takže to, že si na tie zásadné momenty počkám, mi vôbec nevadí. Myslím, že celý tento projekt je hlavne o ceste, nie o cieli, a že je na fanúšikoch si vybrať, či si ho užijú alebo nie. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kde jsou Mandaloriani, kde jsou Jediové, kteří poodkryjí záhadu kolem Baby Yody, kde je hlavní záporák Moff Gideon, to se zase ukáže až v posledním díle a zbytek epizod budou podobné questy, které začínají být už opravdu hodně okoukané? Celé to působí hrozně natahovaně a jako by autoři neměli dostatek nápadů co udělat s hlavní zápletkou, opravdu doufám, že se to příště někam posune a Mando nebude jen lovit nějakou další příšeru aby mu emzáci ve spaceportu XY opravili loď... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Epizoda vyvolala na sociálních sítích rozruch skutečností, že Baby Yoda si v této epizodě vlastně pochutnává na nenarozených dětech. (NiWi)
  • Peli (Amy Sedaris) a Dr. Mandible hrají v kantýně karetní hru zvanou „Sabacc“, která je ve světě SW velice populární, a ve které např. Han Solo vyhrál svoji loď Millenium Falcon. (NiWi)

Reklama

Reklama