Reklama

Reklama

VOD (1)

Aby mohl bojovat proti zbytkům Impéria, musí Mandalorian vyhledat pomoc starého nepřítele. (Disney+)

Recenze (58)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaváhání předchozího dílu odpuštěno. Nová lokace, zajímavé pojetí (vlastně chvilku kopali "za druhou stranu") a příjemný zvrat v jídelně. Opět se do 35minut podařilo vtěstnat skvělou atmosféru nové planety (vykreslit i vztah lidí k impériu/těžařům), tuny akce a přitom připravit základ pro (snad) velké finále! Extra se mi líbilo propojení úvodních (Moff) a závěrečných (Mando) slov. ()

Kelly2502 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá skutočne vynikajúca epizóda seriálu (nie len série)! Postavená na postavách, na ich konfliktoch a príbehu, ktorého hnacím motorom sú ich rozhodnutia a nie nejaká vonkajšia sila. K tomu skvelá honička s pirátmi, ktorá predčí asi aj scénu s červom z prvého dielu tejto série, pár super záberov a Bill Burr, ktorý by si zaslúžil väčší priestor v ďalšej sérii. Presne takto som si pred rokom predstavoval, že bude Mandalorian vyzerať. Škoda, že už ostáva len jedna časť pred ďalším dlhým čakaním. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle mého názoru naprosto skvělá epizoda. Scéna s transportem mi připomněla westernové vlakové honičky, nebo například loupež coaxia z Solo: A Star Wars Story, scéna v jídelně pak zase nějaké špionážní/válečné filmy, třeba barové sekvence z Tarantinových Panchartů. Příběh nikterak nevázl, Hess sice rozhodně nebyl zrovna nejbystřejší, ale to už tak ve filmech a seriálech bývá, Din konečně otevírá oči a zbavuje se duševních pout, Boba naštěstí nijak nezastiňuje Dina, čehož jsem se trochu obával, no a samozřejmě Bill Burr ukázal, že opravdu umí hrát! Byl jsem velmi mile překvapen. A Fennec Shand, ač měla velice malou roli, byla také výborná. Její všeříkající výrazy při první scéně s Mayfeldem mě opravdu rozesmály. VFX se vrátily na špičku, rozhodně lepší, než byly v minulé epizodě. Akce plynulá, přehledná, výborně natočená. Samozřejmě plus punkt za seismic charger, potěšilo to mé uši. Klobouk dolu před Rickem Famuyiwou, zatím jeho nejlepší epizoda. Jen tak dál. A “jen tak dál” platí i pro Star Wars, tenhle seriál dal značce nový dech a včerejší Disney Investor Day vypadal velice nadějně a slibně. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to špatné, ale ani žádný zázrak, znovu mi to připomnělo SG1 co se týče určité naivity postav - zejména ta zápletka kolem onoho evil imperiálního důstojníka, který má IQ tykve, když nevidí, že je Mando totálně v koncích, když se ho zeptá na jeho TK číslo a celkově jedná opravdu extrémně podezřele, to samé i Mayfeld a jeho proslov ohledně nějaké té krvavé bitvy z minulosti atd. Hned jsi vzpomněl na všechny ty idiotské Goauldy, co vždy naletěli SG1 na všelijaké podobné do očí bijící nesmysly... jako chápu, že tu nesleduju film od Scorseseho či tak něco, ale i tak mi to zkrátka sráží celkovou kvalitu dolů. Jinak fajn oddechová epizoda, nic víc... ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále lepšie a lepšie.Perfektné od začiatku do konca. Celý diel bol napínavý. Vychutnal som si tento diel naplno. Od finále očakávam veľmi veľa lebo táto časť nás na finále dostatočne navnadila. A bol by som rád keby sa tieto postavy objavovali stále ako tým ostali pokope čím dlhšie lebo sa mi na nich veľmi dobre pozerá. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Prvá epizóda seriálu, v ktorej sa neobjaví Grogu (známy ako Dieťa alebo Baby Yoda). (ČSFD)
  • Vůbec první epizoda seriálu, ve které se neobjeví malý Grogu (Baby Yoda). (TwoFace)
  • Mayfeld použije v závere epizódy pušku Cycler, ktorá patrí Boba Fettovi. Túto zbraň používajú predovšetkým Piesoční ľudia (Tuskeni). Boba Fett si behom svojho pobytu na Tatooine osvojil túto ich pušku, ako používanie ich tradičnej bojovej palice gaffi, s ktorou sme ho videli bojovať v predošlej epizóde. (ČSFD)

Reklama

Reklama