Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 1
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele EvilPhoEniX k tomuto seriálu (2)

Mandalorian (2019) 

Jako nefanoušek SW musím říct, že se seriálovým Mandalorianem jsem spokojen. Pedro Pascalův hlas v Mandalorianovi má kouzlo,Gina Carano po delší době hraje, baby Yoda je roztomilý a bavil mě i IG droid. Má to hezký vizuál, slušnou dávku obstojné akce a každý díl je o něčem jiném, takže seriál neomrzí a drží si fajn tempo. Hardcore SW fanoušci zřejmě budou slintat blahem a já si to alespoň hezky 8 týdnů užíval. 8/10. ()

Season 2 (2020) (S02) 

Nevěřil jsem, že jednou příjde den, kdy něčemu ze SW světa udělím plný počet, ale Druhá řada Mandaloriana je ultimátní pecka, kterou jsem si do syta užil a to i přes fakt, že SW svět obecně rád nemám, nerozumím mu a o postavách téměř nic nevím. Cítím se tak trochu jako bych sledoval Avengers bez znalosti předešlých filmů, takže odkazy, fan service a objevení pro mne neznámých postav sice na mě žádný dopad nemělo, ale na druhou stranu si nestěžuji nad příběhem, který se nikde moc neposouvá, protože ten by mě stejně příliš nezajímal, ale líbilo se mi, že v každém díle je jedna velká akční scéna, která má téměř 20 minut a to při 30 minutovém díle je neskutečný tempo. Vizuálně je Mandalorian boží, Pedro Pascal opět třída. a akce je intenzivní a naštěstí nepůsobí až tak dětsky jako u SW světa ikdyž pořád bez krve. Unešený jsem byl z Pavouka ve druhém díle, který dal zavzpomínat na Pána Prstenů a potom samozřejmě finále, které je epické jak se patří a Dark Troopeři jsou slušně nepříjemné androidské svině. Jízda!! Příběh****, Akce*****, Humor***, Násilí>Ne, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál*****, Atmosféra*****, Napětí****. 9/10. ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama