Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele Šimpy k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2019) (S01) 

Když pominu to, že mi prostě western styl nesedí do světa star wars, tak pořád nechápu, co na tom všichni vidí? Ten týpek epizodicky někam přiletí, potká tam nějakou ženštinu, dostane se do průseru nebo potká někoho v průseru. Za pomoci té ženské nebo malýho Yody se z průseru vyseká/ ostatní z průseru vyseká a zase odletí dál. Trochu jako kapitán Kirk v původním Star treku. Jenže ten tu ženskou aspoň většinou vohnul. Tenhle se nezmůže ani na to. ()

Kapitola 16: Záchrana (2020) (S02E08) 

SPOILER! Stačilo mi vidět posledních 12 minut tohohle dílu...za prvé proto, abych se orientoval v ději a zadruhé proto, abych neztrácel čas předchozími díly. Bože, jak laciný závěr. Luke ex machina. Ale dobře, dejme tomu, ale čím mě naštvali tvůrci víc je opětovné hraní si s diváky na blbce. Pokud vím, tak Mando si sundává masku jen v absolutním soukromí, ne? Ale zde má ksicht opálenej, co opálenej, do ruda spálenej od sluníčka. Nebo mi snad unikla nějaká scéna, kdy byl něčím opálen? ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama