Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele BoPo k tomuto seriálu (1)

Mandalorian (2019) 

Bavil Vás seriál Hvězdná brána? Tak ste konečne našli nasledovníka. Tu sa tiež cestuje z planéty na planétu, len teda s inou motiváciou. Aj tu máte dosť jednoduché zápletky, ktoré bodujú hlavne akciou, atraktívnosťou prostredia, zaujímavosťou postáv a ich vzájomnými prepojeniami. Zásadným rozdielom je však to, že Mandalorian je sponzorovaný veľmi bohatým nebožtíkom. Takže je tu úplne iný level režisérov, kameramanov, zvukárov,...ktorí dodávajú potrebne vymazlený audiovizuálny zážitok. Na dnešnú dobu, kedy väčšina áčkových seriálov preferuje hodinovú minutáž dielov (a hlavne na pomery SW sveta), je tu strašne príjemná minutáž. Ak si odrátate třešničku na torte v podobne vychytaných záverečných komiksových titulkov, tak ste v podstate len jemne cez polhodinu. Hviezdou seriálu je samozrejme "Baby Yoda" a hneď v závese sú akčné scény. Vesmírne dobrodružstvo s potenciálom baviť nás nasledujúcich x rokov. ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama