Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co pan Nikdo zajme Nilese Cauldera a město Cloverton ve státě Ohio je zničeno, Doom Patrol vyšetřuje tajemného albínského osla a zjistí, že jde o portál do paralelního vesmíru, který ovládá pan Nikdo. K jejich pátrání se připojí cyborg zvaný Vic Stone, z části muž a z části stroj, hrdina z Detroitu, který má komplikovaný vztah s Nilesem Caulderem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak odpověď mr.Nobodyho na dotaz dr.Cauldera,ke komu to mluvíš? ,,K fandům Granta Morrisona (narážka jen pro znalce comicsu),trollům na Redditu s předplatným na DC a těm třem novým fanouškům,kteří přišli po uprdnutí osla´´,tak to jsem dlouho z toho,nemohl!:)))))) Já chci Nůžkovníka,Red Jacka,bratrstvo Dada,Dorothy Spinnerovou a mnohem více šílenější Crazy Jane! ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální jízda. Kdo neskočil po prvním dílu, skončí po tomhle. A kdo ne, ten bude odměněn. Sledovatelé se alespoň profiltrují. A ta další věc už zmiňovaná? Možná vážně zůstanou jenom ti, kdo ví, kdo je Grant Morrison ;) ale co mi do ostatních? Já zůstávám... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi by bylo dost ošemetné, pouštět se do srovnávání DC a Marvelu, V celovečerácích Marvel válcuje všechny a co se seriálů týče, tak je v tom trochu hokej, protože jsou DC postavy rozpůjčované a kvalita jejich zpracování, je velice kolísavá. Ale napadá mě jeden marvalácký, se kterým si Doom Patrol nezadá. A to je The Legion. Kvalitativně jsme sice o level jinde, ale podobně absurdní situace, bizarní postavy, vypravěč, který komentuje nejen dění, ale vtipkuje směrem k divákovi, občas gore scény...eRkový rating... . Prostě pár spojitostí bychom jistě našli, byť Noah Hawley je zcela jistě originálnější tvůrce, než Jeremy Carver. Pokud ale srovnávat nebudu, Doom Patrol klidně označím za jeden z nejzajímavějších a nejoriginálnějších DC seriálů. Cílovkou nejsou děcka, která letí na Flashovi, ale spíš nerdi, nebo dospěláci, kteří se zuby nehty brání dospět a sledovat v TV třeba Stardance, nebo Prostřeno. Rozhodně to není pro vemena, jako je uživatel eMMitiska a jemu podobné, kteří dávají seriálům špatná hodnocení od prvního dílu po poslední, místo aby se prostě přestali dívat. ()

Unterwald 

všechny recenze uživatele

V polovině druhého dílu končím se sledováním. Celé je to podivně špatné a levné. Chtěl jsem tomu dát po slušném začátku ještě šanci, ale byla to chyba. ()

Reklama

Reklama