Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco tým sbírá síly po bitvě ve Fuchtopii, Willoughby Kipling, kouzelník a jeden ze starých přátel Nilese Cauldera, nečekaně požádá Doom Patrol, aby mu pomohla odvrátit konec světa zastavením nihilistického kultu. (HBO Europe)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím,zda je okultní tématika zrovna pro tento seriál to pravé ořechové. Máme tu postavu Constantina,což ale není Constantine atd. Raději,více bizarní díly,jako první 2. Na 2.str.,suší mládenci aka chirurgové bolesti (copyright Hellraiser?:) spolu s jeptiškami se žiletkami místo rukou,jako by vypadly z některého Silent Hillu. Asi the best bylo posl.15min. Dávám 3.5 a ten otevřený konec...to nebylo fééééér. Když budu zatím bilancovati dosud vyděnné,tak musím prohlásiti,že mé očekávání byla hodně splněna a pokud bude nadcházející Swamp Thing z tv DCU,tak výborný (pozn. to už neplatí,neb stojí za starou bačkoru...škoda) jako tohle,tak se rozplynu blahem a definitivně zapomenu na vyumělkovaný,shitoidní,stupidní a hl. vyprázděný cw shitverse,páč Doom Patrol zatím působí,jako ne závan čerstvého vzduchu do tv DC seriálů obecně,ale i obnovuje pomalu mou ztracenou víru v hrané DC seriály,tak v budoucnu...uvidíme. Mnozství vulgarit a humoru jsou zatím výborně vyvážené,takže nemám podlouhé době pocit,že je tam něčeho moc až příliš. Musím absolutně pochváliti hudbu a již se nemůžu dočkat pořádného ost. Znělka a hl.hudební motiv jsou absolutně supr! jediná věc,na kterou si nikdy nezvyknu,je dosti děsivě roztekle nafouklý Brendan Fraser,kterého jsem naposledy viďál v Mumii III. a tam nebyl tak děsivý. Proto jsem odvařen z faktu,že ho ukazují v každém dílu,ugh! Já chci Robotmana. A abych citoval Mr.Nobodyho-,,nechť započne ta nabubřelá část s úvodními titulky´´.:))) P.s. nevím co udělal Cyborg WB,ale nemá to lehké,chlapec. Napřed je v JL (správně má býti právě v Titans! tedy přesněji Teen Titans,což považuji osobně za velkou ironii,když samotní Titans již nějakou dobu běží) a teď ho dokonce strčili do týmu,ve kterém (v comics universe) nikdy nebyl a je to dosti bizarní směska,ale to už je holt Hlídka Zkázy,což mi připomíná,je vtipné každou episodu pojmenovati něco patrol. Haha..:) P.s. to už taky neplatí,neb jak tak čtu posl. 2 čísla Morrisonovy D.P. book one, tak mohu prohlásiti,že ano,okultní tématika se sem hodí. Ono vůbec, když člověk nemá tuto éru od Morrisona přečtenou,tak se na 100% chytati nebude. A pan Kipling zde má býti. V DC totiž není jen Constantine.;-) Takže vše,v pořádku. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řeknu to takhle. Byl tam Mark Sheppard a potom je mi jedno, co se kolem děje. Naštěstí byl děj další pořádná pecka. A potom zase další skvělej vývoj postav, na kterém staví celý seriál. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žánrově je to podle mého gusta, taková směs Preachera, Legion, Constantina, Ash vs Evil Dead a kdovíčeho dalšího, takže pár originálních nápadů, skvělé postavy, cool scény.... a přesto to není úplně ono. Ale dívat se budu dál, protože potenciál je veliký a tvůrci ukázali, že se toho nebojí. ()

Reklama

Reklama