Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Blíží se soudný den a Doom Patrol se musí spojit s nečekaným společníkem – a velmi zvláštním mopsem – aby odvrátila konec světa. (HBO Europe)

Recenze (7)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představte si, že by zde bylo dle předlohy toto: Kipling osvětluje...Kult Nenapsané Knihy má několik subdivizí. Jedna z nich je Bledá Policie. B.P. jsou zabijáci a hnusní bastardi, s absolutně žádným smyslem pro humor. Jejich činnost spočívá v tom, že studují otisk palce své zamýšlené oběti. Následně meditují nad jeho spirálami a rýhami 7 dní. A pak rituálně nakreslí otisk na své helmy z paměti. Helma je posvátná; použitá jen jednou a zničena s tělem oběti. Tohle, jak věří, uvězní duši oběti v labyrintu svého vlastního otisku palce. 1 zvláštní a málo známý fakt je ten, že B.P. mezi sebou mluví jen v anagramech. Poslouchat je, jak mezi sebou mluví, je jako se snažit vyluštit křížovku v Timesech. A i když je zde část příběhu též ve Španělsku (byť ne v Barceloně), tak jen dodám tyto události, které (škoda!) autorům unikly (záměrně?). Kult mobilizoval své síly a Barcelona trpěla epidemií (jak příhodné pro dnešní dobu, i když jinak) podivných úkazů. Tajemní papíroví draci měli pouze základní sensorový aparát: dokázali detekovat tepovou frekvenci nad 60 tepů/min. Jestli se bojíte, oni to uslyší. Byla to vskutku, neobvyklá noc. Skřípění koleček od tříkolky, škrábání břitev po zdi. Hrůzné zpívání Nesvatého Ducha. Pro jednu jedinou noc, byl Barceloně odhalen svět, který měl přijít. Emilio Cuervo se začal zajímat o řeznou ránu na své ruce. Autobus plný teenagerů, byl posednut Netichou Tváří a nasměrován skrze Koridor Halucinací. Do půlnoci, zmizelo slovo harmonie ze slovníku každého ve městě. Jehlové Děti, které nemohou být viděny přes sklo, počaly nesmyslně obléhat (a házet kameny do oken) domov důchodců na předměstí. V 11:30 se objevila záplava tzv. Spirituálního Psaní po obloze (vybírám namátkou...Mentální Aritmetika zrazuje neustálý hluk, zhoubné dopravy), a to pak pokr. ještě hodinu a půl. Ve 12:30 , Poskvrněné Embryo napadlo kostní dřeň majitele nočního podniku a donutilo ho skládat hrůznou poezii. A vše modré, se stalo na krátkou dobu, neviditelné. A duševně silní lidé, plakali. Tak! A máte scénáristé ve 2.s., co dělat. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál častěji mi příjde, že mi něco uteklo...jako kdyby se počítalo s tím, že toho budu vědět víc. Jenže nevím. Všechny postavy jsou pro mě nové, takže mi nezbyde než si občas zawhatafuckovat. Doom Patrol je bizardně ulítlá, ale chybí tomu šmrnc a příběh plný emocí, tak jako tomu bylo u Legion. Jsem trochu rozčarovaný. ()

ddf76 

všechny recenze uživatele

Pomalu ten seros jde do kopru. Dej je hroznej galymatyas. Nektery postavy se tahaji z klobouku a pak hned zmizi. Kdyz to srovnam s Umbrella academy, tak neni co resit. Doom patrol prohrava na cely care. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dva díly byly zatím nejlepší, seriál se pomalu ale jistě zlepšuje, teď jen doufám, že se to ještě nějak nepodělá. Měly vcelku zajímavý příběh a co je nejdůležitější, tak postavy už konečně neřešily hlouposti (tedy alespoň většinou). Bylo zde pár nesmyslných věcí, které mě celkem štvaly, ale tak pokud jste došli až sem, tak jste si už pravděpodobně na nesmysly v tomto seriálu zvykly, nebo si začínáte zvykat. Líbilo se mi pár nových postav a vývoj těch starých. ()

Reklama

Reklama