Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vic a Rita zjistí, že do sídla pronikl Ernest Franklin, nebezpečný muž zvaný Lovec vousů, kterého vyslal Úřad pro normalizaci, aby našel Nilese Cauldera. (HBO Europe)

Recenze (8)

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neříkejte mi, že tady tohle nebylo silně inspirováno seriálem Mighty Boosh.. :D Vždyť některé fóry jsou až skoro doslovně opsané.. Hlavně z dílů Tundra a Jungle ... To není v žádném případě výtka..Spíš naopak.. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linie s chiefem,kterak žije i indiánskou šamankou či co,je evidentně opsána z tv Terroru,takže pro mě,nic nového pod Raem. Za to ta linka s postavou,která má ehm...superschopnost,ze které se mi navalovalo (beze srandy),byla tak šílená,jak má býti,a povrdila hl.důvod,proč jsem se na to vůbec začal dívati. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WTF?! V této epizodě poznáte další bizarní postavu, díky ní uvidíte jednu ale opravdu nechutnou scénu, dozvíte se, co se dělo paralelně (out of Jane´s head) s minulou epizodou, zažijete severský příběh Couldera a....nebudete mít páru o tom, jaký to všechno dává smysl. Já se docela dobře bavil, mám podobné úleťárny rád, ale aspoň jednu epizodu bych uvítal trošku ...divácky přívětivější. Nepřipadám si díky nějakému twistu, nebo zásadní události navnazený na další díl...přestože se na něj jistě podívám. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je bizárek i na Doom Patrol. Nic tu nedává smysl jakoby na první dobrou. Všechno podivný a v důsledcích naprosto banální. Uvidíme jak to utáhnou. Za mě tohle zlomová epizoda, která zbytek série nejspíš potáhne na dno. ()

Reklama

Reklama