Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po odhalení Náčelníka se Doom Patrol v závěrečné epizodě sezóny rozdělí. Když však pan Nikdo vymyslí nový plán, musí se tým znovu spojit, aby pomohl Šéfovi s nečekanou (a podivnou) novou hrozbou pro svět. (HBO Europe)

Recenze (7)

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Ehm ..... Nedá mi to. Musím sa opýtať. Vedel by mi niekto povedať, o čom to celé bolo ?? Toto bolo niečo z najbláznivejších vecí čo som kedy videl, ale stále sa mi to pozdávalo ( teda väčšinou ). ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Team assembled. MCU Avengers,vyserte si voko,hahaha!!! jak by řekla Jane či Cliff. Nemůžu se dočkati až bude 2.s.,když už jsme se konečně dočkali opravdové Doom Patrol,byť stále ještě poněkud nesourodé,což se vzhledem k okolnostem,dá pochopiti. Hlídka Zkázy jede! A scénář k pilotu 2.s.,by mohl napsati sám Grant Morrison. Ale to už bych chtěl moc,já vím. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem to teda víc akčnější,ale dostal jsem snad nejpodivnější díl co kdy jsem v něčem viděl. A to myslím že jsem fakt nikdy něco takového neviděl. Rozhodně je to důstojné finále,jen je to tak podivné že ani nevím kam bych to zařadil. Každopádně doufám že se Mr.Nobodyho ještě v dalších sériích dočkáme. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Následkem prozrazení tajemství vzniku nové patrol, se všichni snaží jít dál. Pokud to je vůbec možné lidskou cestou. Jsou sice naštvaný, ale je to skutečně řešení? Odpustí Nilesovi, aby zachránili někoho, na kom mu záleží nejvíc na světě? Emoční finále ve stylu Doom Patrol, jak máte na seriálu rádi. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama