Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Niles, Jane, Cliff, Rita, Vic, Chief a Dorothy jsou i dlouhé týdny po událostech z finále první série stále zmenšení. Dorothy se pokouší spřátelit s Cliffem a Jane, zatímco Larry se ze všech sil snaží přijít na to, jak všechny členy týmu zvětšit do původní velikosti. (HBO Europe)

Recenze (4)

mety6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnako, ako cela prva seria, to pokracuje trosku bizarnou prvou castou v tej druhej ale to je caro tohto serialu. Ziadni tuctovi SUPERHEROES ale banda "podivinov", ktori nevedia zit spolu a ani bez seba. :) Velmi rychlo sme vtiahnuti do deja a zas a znova je tu uplne ina cast od tych predoslych. Bavil som sa pri vacsine scen...mini-mega palacinky, bitka s potkanom, jazda na autodrahe, ci necakana scenka s potkanom (bez spojleru ;))...trosku skoda, ze nedali nejaky minutovy "recap" prvej serie na zaciatku, lebo uz to je nejaky cas od prvej serie a nie vsetko si clovek pamata. :D ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned jak začala znělka, usmála jsem se jako malá holka. Tolik mi tahle banda chyběla! První díl podle mého gusta. Ano, něco se vyřeší, něco se ukáže jako velký budoucí problém. A moje srdíčko vždycky na chvilku zaszavilo, když se Dorothy usmála :) ()

Reklama

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl druhé série začíná dobře, opět se spoustou crazy momentů. Nápad, kdy jsou hlavní postavy malý jako brouci je skvělý a má hodně možností. Avšak většina možností byla zahozena a potenciál nebyl úplně naplněn. I přesto byl tento díl jeden z nejlepších a navodil atmosféru na puštění pokračování. /Spoiler/ Velmi se mi líbilo, jak využily Cliffovo městečko na stole, které bylo skvělé a velmi zajímavé. /Konec spoileru/ Po zhlédnutí první série jsem si myslel, že se na druhou vykašlu, ale díky tomu, jak dopadl tento první díl další série jsem si to rozmyslel. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama