Reklama

Reklama

Doom Patrol - Season 2 (2020) (série)


Wax Patrol (S02E09)

(epizoda)
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, 2020, 1 h

VOD (1)

Obsahy(1)

Než Doom Patrol ve finále druhé série zachrání svět před Svíčkařem, musí se nejprve postavit svým imaginárním přátelům z dětství. (HBO Europe)

Recenze (5)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá a nudná srágořina o hovně! Doufám, že se tvůrci vzpamatují, vyserou se už na tu Jane a její psychické problémy a vrátí se na úroveň 1.s. páč 2.s na první shlédnutí, zatím nicmoc, což u tv s. v topce dosti zamrzí. A to nemluvím o tom, když má člověk Morrisonovu předlohu. Na co je mi do hajzlu seriál, kde je sice hromadná mrdačka v polotmě, ale zato tu většinou sympatický Cyborg, fňuká nad tou černou hubou, se kterou mu to nevyšlo, Cliffova lesboidní dcera (která v comicsu ani neexistuje, natožpak aby si brala nějakou babu) chystá svatbu a ty ve druhé sérii nejzajímavější postavy otce na vozíčku a jeho dcery, tady v podstatě vůbec nejsou. To už mohli Cliffovi raději zde k němu přidati tu jeho transku Kate Godwinovou se kterou měl vážný vztah. Asi tedy na prosraný ´´závěr´´, zaujala snad jen geniálně dvoujrozměrná papírová ženská a nafukovací bálony jako obří bulvy. A to je kurwa...málo. Vícero shlédnutí někdy v daleké budoucnosti, snad bude míti stejný, nebo alespoň podobný výsledek, jako 1.s. Páni autoři, už se sakra vzpamatujte a ve 3.s. z nich udělejte konečně!!!! opravdu fungující DC superhero tým. Babrání se v traumatech postav už bylo za ty 2. řady dost, ne?! Aspoň že ost z obou řad je na 200% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem vážně hloupá, protože místní stížnosti nechápu. Jeden z nejlepších cliffhangerů za poslední dobu! Jak ze strany Dorotky, která to asi se svejma červenejma botičkama ještě světu ukáže, tak ze strany Kay, která se evidentně dostala do velkého průšvihu. Skvělý! ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to dobré ale pri tejto epizóde mám podobný problém ako s Titans. To finále nefunguje ako finále. Keby bola ešte desiata epizóda tak v pohode ale toto zase dopadne ako s Titans že tretia séria začne tak ako mala druhá skončiť. Je mi to trochu ľúto lebo koniec prvej série mal grády. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama