Reklama

Reklama

Doom Patrol - Season 3

(série)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, 2021, 8 h 39 min (Minutáž: 48–56 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nejpodivnější skupina superhrdinů ze světa DC - Cliff Steele alias Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor alias Negative Man (Matt Bomer), Rita Farrová alias Elasti-Woman (April Bowlbyová), Crazy Jane (Diane Guerrerová) a Victor Stone alias Cyborg (Joivan Wade) jsou zpět. Třetí série začíná konfrontací Dorothy (Abi Montereyová) se Svíčkařem, která vede ke zdrcující ztrátě. Doom Patrol se ocitá na složité křižovatce a každý její člen se snaží čelit tomu, kým je a kým chce být. A všechno se ještě více zkomplikuje, když ve stroji času dorazí Madame Rouge (Michelle Gomezová) s velmi specifickým posláním, jen kdyby si na něj pamatovala. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Wez

Souhlasim. Ale ta "opici" koc tam ma byti. Neb je i v Morrisonovych DP comicsech, dle kterych se tezce inspirovali tvurci tv s. Ale tam to neni sefova dcera. 

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Tak s 3.sérií jsem měl opravdu problém-zatímco první byla opravdu dobrá a originální,ve druhé už se našlo něco,co mě nebavilo(ta opičí koc),tak ve třetí bylo takových uhozeným,trapných a debilních dějových linek opravdu moc(zombie,celá ta trapárna s tím sesterstvem).Trochu to zachránil konec,ale myslím,že po čtvrté sérii by to měli už ukončit-dochází jim nápady

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

OST je od včera již k mání a jistě bude nadprůměrné jako z prvních 2 sérií, na rozdíl od samotné 3.s.

Dr.Love

Dr.Love (hodnocení, recenze)

Bože jestli se to během těch posledních pár epizod nevytáhne tak to skončí v odpadu 😢

Reklama

Reklama