Reklama

Reklama

Doom Patrol - Season 3

(série)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, 2021, 8 h 39 min (Minutáž: 48–56 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nejpodivnější skupina superhrdinů ze světa DC - Cliff Steele alias Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor alias Negative Man (Matt Bomer), Rita Farrová alias Elasti-Woman (April Bowlbyová), Crazy Jane (Diane Guerrerová) a Victor Stone alias Cyborg (Joivan Wade) jsou zpět. Třetí série začíná konfrontací Dorothy (Abi Montereyová) se Svíčkařem, která vede ke zdrcující ztrátě. Doom Patrol se ocitá na složité křižovatce a každý její člen se snaží čelit tomu, kým je a kým chce být. A všechno se ještě více zkomplikuje, když ve stroji času dorazí Madame Rouge (Michelle Gomezová) s velmi specifickým posláním, jen kdyby si na něj pamatovala. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pridávam sa k názoru, že tretia séria bola doteraz najslabšia. Začnem zápornými postavami, pretože som sa celkom tešil na Bratstvo zla a Sesterstvo Dada. Popravde, Sesterstvo Dada sa vyvinulo, ako sa vyvinulo (SPOILER: Miesto záporákov sa dostali do úloh vedľajších postáv. Tým aká trauma ich spája a to, že sa môžu vďaka Fog teleportovať, mi pripadajú, ako náhrada za Dannyho. Uvidíme v ďalších sériách, či tomu tak naozaj bude. KONIEC SPOILERU). A čo sa týka Bratstva zla, tak som mierne sklamaný. Brain a Monsier Mallah spolu tvoria zábavné duo a každá ich scéna ma bavila. Taktiež sú to úhlavní nepriatelia Doom Patrolu a preto ma mrzí, ako rýchlo sa s nimi scenáristi vysporiadali. Teraz prejdem k tímu, kde ma mrzelo, že je to tretia séria, ale členovia sa, ako keby, stále točia na mieste a nie vyjsť z toho kruhu sebaľútosti a depresie, v ktorom sú od prvej epizódy prvej série. Našťastie prišla posledná epizóda, v ktorej prišiel, mnou dlho očakávaný moment, takže som spokojný. A nesmiem zabudnúť spomenúť novú postavu Madame Rogue, ktorú stvárnila Michelle Gomez. Jej charakter je zaujímavý a pekne komplikovaný. P.S.: Už ma celkom prestáva baviť Jane a jej problémy s ostatnými osobnosťami. Ono je jej jediný ,,príbeh", ktorý sa opakuje každú sériu. Dúfam, že v štvrtej to vynechajú, i keď vďaka koncu o tom silne pochybujem. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvé štyri diely sú skvelé. Rovnako aj posledné tri. To medzi tým si ale vyžadovalo moju obrovskú zhovievavosť. Nemám rád naťahovačky. A nemám rád keď seriál, ktorý za iných okolností riadne šliape na plyn a nemá problém ukazovať bizarné veci, odrazu zastane v romantickej prvoplánovej línií. Tá mi nefungovala. A samotné Sisterhood of Dada postavili prostredné časti do veľmi infantilnej roviny. Koniec to trošku zachránil. Najsilnejší diel je ale 8, kde hlavne Brendan Fraser kradne všetko pre seba. Inak sa to nesie v rovnakom duchu ako predchádzajúce série. Možno to už trošku smeruje ku skutočným dobrodružstvám, na čo sa teším. Najväčšou devízou seriálu stále zostáva fakt, že aj tí zlí tu majú pochybnosti, sú unavení a chcú nájsť nejaké to šťastie. Z psychologického hľadiska je vývin postáv úplnou chuťovkou. To, že sa tam občas nejaká postava zjaví len tak budem ignorovať ( Viktorov otec). Inak to má stále kvality ako žiadny iný DC počin. 3. séria - 70% ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost rozhárané. Má to silné chvíle, ale velmi často se to plácá odnikud nikam. Takové epizody 5 a 6 mají slušnou linku s Ritou, ale jinak jsou absolutně o ničem. Řada v podstatě neobsahuje pořádného nepřítele a je jen příhodné, že "finálním bossem" je jeden člen týmu a to kvůli nehodě a k zastavení se musí všichni spojit, aby to pak jeden z nich vyřešil celé sám. No nevím. Navíc to velmi často působí hodně lacině a produkcí sotva na úrovni CW. Hodně slabé 3*, vlastně nevím za co. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Prdelodlaci, zombie, mluvící hlava koně, stroj času? V současné době je to pro mě nejbláznivější a nejdivnější seriál DC jaký běží. Přiznám se, že mě ani moc nebaví. Úchylárna pak je ta epizoda, kde je s týmu zombie tým, jenž sežere hlavu Timothyho Daltona. Jedno pozitivum tady ale je a to Bratrstvo zla, kde jednou z členek tohoto týmu superpadouchů je i Madame Rogue. Tu v těchto nových epizodách hraje Michelle Gomez, kterou jsem si hned oblíbil. :D Potvory dokáže zahrát skvěle a v Letušce zahrála až parodickou postavu vražedkyně s přehledem. - 40%. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže...3.s. je bez debat dosti quallitativní průser. Krom hudby. Ost stále na min. 96% Pokud je 50% série k ničemu a zbytečných, je něco hodně špatně. Zvláště u tohoto tv s. Únava materiálu/scénáristů je zde silně patrná. Pro nováčky radím...díly 1-4, pak 10. Zbytek jest k exkrementu. Pokud by nebyl posl. díl jaký byl, na 4.s. bych se upřímně a s vysokou pravděpodobností vykašlal. Krom ost. Takže Rito, ani nevíš, jakou jsi mi udělala nehoráznou radost a dala (snad, jestli se zase v další s. na to nevyserou) tu už otravně sebelítostivou bandu dohromady jako tým i s těmi jmenovkami na čelech, což je debilní ale zároveň i docela ftypné. Závěrečný song...rulezzz.;-) Jo a docela prdel jest to, že členem je Cyborg, který není již Cyborg, takže tam mají docela zbytečnou (madam Rouge to vystihla přesně) chodící reklamu na Adidas. Tohle by nevymyslel ani Morrison. Což nemyslím jako kompliment. Stále tedy nevím, zde se těšiti na další, či ne. Ale po této poněkud vyčpělé Nejisté Sezóně, ve které má trpělivost s tímto dysfunkčním ´´týmem´´ dosáhla stropu, budu VELMI opatrný. Special quest star, Obří Červený Robot a monsieur Mallah. Ten byl asi jako jediný (pokud nepočítám the Mozek) naprosto přesný se vším fšudy. Zdraví Brainiac, Lobo a Doomsday z Kryptonu. Ne, ani ten 1 díl navíc oproti 2.s. nijak zvlášť nepomohl. A tím pochopitelně nemyslím, ten 10. Velmi výstižný komentář, M.i.k.e. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama