Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V bažinách u města Marais v Louisianě se děje něco neobvyklého. Když městečko zasáhne záhadná nemoc, je vyšetřovatelka CDC Abby Arcaneová vyslána, aby ji prošetřila. (HBO Europe)

Recenze (26)

Solverino 

všechny recenze uživatele

Po cca 30 min pilotního dílu vím, že koukat na to nebudu, že to nedám. Velmi nesympatické obsazení, zřejmě modelky 5. kategorie a neherci. Tváří se děsně prkenně a nedá se na to koukat. Digitální efekty mě tedy neoslovily. Velmi slabé. Děkuji, ale 18ti letou "doktorku" vypadající jako laciná kurva a úslužného asiata co jí chce pořád obtáhnout vidět nemusím. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Nesympatické a neherecké výkyvy protagonistů. Tupé a ploché výrazy u herečky (rádoby doktorce),která má hlavu jak postavička z Minecraftu,a místy absolutně plochý scénář (viz. "Zabila jsem přítelkyni" a pokračuje se jakoby nic.) nehledě na to jak očividně herečka neumí ani předstírat že pije whsiky. Co se týče dalšího protagonisty ten už nějaký emocionální výkyvy dává,ale taky to není žádná sláva. ( Zdá se mi to nebo vypadá jako Tary?). Celkově díl s konceptem jako takový byl solidní pilot,ale to co předvedli tihle rádoby herci to potápí. Dám tomu ještě pár dílů šanci,každopádně oproti Doom Patrolu a Teen Titans to je jak herecky tak scénaristicky horší. 3*,6/10 ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle dobrý pilot jsem neviděla už hodně dlouho! Skvělý postavy, dobře zahráno (fajn, Abby mohla kačera dělat občas menšího), efekty skvělý, hudba skvělá. Hlavně konec v bažině, kde nebyl ani tolik děsivý obraz jako obraz v kombinaci se score. Tohle mě zatím baví :) a asi do toho dali hodně peněz. Protože byla zatím vidět pořádně jenom tvář a já měla husinu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom, ako som vcera dopozeral prezicny "The Hot Zone", kde jednali s virusmi, je tato amatercina tak velmi zla, ze sa na to neda kludne pozerat. Jednak, co sa tyka postupov, ktore su vyslovene hlupe, az po to, ako hlavna predstavitelka, neustale s dokonalym make-upom a ucesom hadze neprirodzene grimasy a prezentuje spravanie, ktore proste k jej postave zdravotnej specialistky absolutne nesedi. Silno ma to vyrusovalo. Postava vtipneho sympataka vedca, azijskeho asistenta, ci "starostu" je taktiez silno stereotypna a nicim nevybocujuca s mnozstva B-C-ckovych filmov. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé triky, sympatické herecké obsazení.... tak uvidíme... INFO 06.06.2019: SWAMP THING - AT&T převzalo Time Warner, do kterého patří i Warner Media. A Ti plánují vlastní platformu VOD. Takže DC Universe se chýlí ke konci. Vedení se seriál nelíbí, ani herci, ani vysoký rozpočet. Kritici také seriál potopili. Ze 13 dílů, bude jen 10 a 2. serie nebude. Slíbili ale, že zbytek dílů odvysílá... ale kdy, to ví jen Pán Bůh?😤😤 😤😤Kurvy!!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje v baru, je „Rock Bottom“ od Paula Ottena. (Duoscop)

Reklama

Reklama