Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco šerifka Lucilia Cableová po Alecovi neúspěšně pátrá, Abby se domnívá, že nešlo jen o nehodu, a získá od Daniela Cassidyho jeho videodeníky. (HBO Europe)

Recenze (14)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono sa to snáď ani nechce rozbehnúť. Rozhodne sa nekoná žiadne spreneverenie komiksovej predlohe, atmosféra je vďaka močiarom pôsobivá, triky/masky vcelku kvalitné, kasting sympatický a dobrý, ale čo z toho, keď tempo je strašne unavené a spomalené, scenáre plné klišé, je tam hromada dlho dopredu predvídateľných zvratov a k tomu asi šesť úplne neoriginálnych postáv? Oceňujem Iana Zieringa. Áno, Iana Zieringa. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát sa DC oneskorili a až v druhej časti nám podprahovo podsúva LGBT lobby. Vedec buzík ok a potom super fungujúci lesbický vzťah, nič sťastnejšieho v tomto seriáli nebude. No a čo, že to s dejom seriálu nič nemá, hlavne, že máme potvrdené, že tradičná rodina je zlo a úchyláctvo znamená vrchol pokroku. ()

mm13

všechny recenze uživatele

Zatiaľ to nie je neviem aké presvedčivé. Napriek môjmu obdivu ku postave Bažináča, ktorý vo svete komiksu (hlavne vďaka práci Alana Moorea) patrí medzi tie s najväčším potenciálom, zvažujem, že to prestanem sledovať. Nakoľko šikovne je divák uvádzaný do tohto sveta neposúdim, pretože spomienky na šesť Bažináčových albumov mám stále svieže, ale že tu scenáristi kruto zlyhávajú v dialógoch a herci vo výkonoch, to sa prehliadnuť nedá... a dovolím si tvrdiť, že herci zlyhávajú práve kvôli dialógom; poniektoré "perly" (či už významom alebo voľbou a skladbou slov) by presvedčivo nedal ani klon vyskladaný z prvej ligy shakespearovského kráľovského divadla. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľčo sa Abby márne snaží presvedčiť miestnu šerifku, že útok na Aleca Hollanda v bažine nebola nehoda z nemocnice utečie malá Susie Coylová a vydá sa do močiara...O niečo voľnejšie tempo ako v prvej epizóde, avšak stále má dej pomerne dobrý spád a na scény z močiara sa pozerá naozaj dobre. Nečakané zotavenie Suzie síce trošku do deja nezapadá, ale akosi sa Abby musela dozvedieť kto je Swamp thing. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Casting se začíná blížit superbéčkové produkci, přísahal bych, že jsem viděl Iana Zieringa (Beverly Hills 90210) a Kevina Duranda (The Strain), přičemž první jmenovaný vypadal o 30 let mladší a druhý o 15 starší....tak nevím. Ale jinak je to vcelku ucházející...gore scény a triky fajn, dialogy nejsou doprasené a s výjimkou scény s čarodějkou, není moc co vytknout. Tedy kromě toho, že je to vlastně celé tak trochu blbost. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že hodně záleží na tom, zda je seriál vysílány díl týdně nebo celý najednou. A tady je jasný vzorec streamu najednou. Tak je to psaný. Vždycky. Hlavně druhý díl. Vždycky druhý díl. Skládají se kousíčky z pilotu, hodně se mluví a posledních deset minut je pecka. Tady pecka v bažině. Plus úvodní odtrhávání hlavy. Masox! Přesto se těším na další díly. A(b)by to už k němu nebylo tak kruté :( když se bude vědět, nejenom divák :) ()

sugythesugar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá časť nemá až taký ťah na branku ako tá prvá ale je tu viac titulného SwampThinga a mne sa to páči. Je to pekne mysteriózne a teším sa na ďalšiu časť. Škoda že je už teraz seriál zrušený. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tazka" amatercina pokracuje. Zial, tentokrat aj co sa tyka vizualnych efektov, na ktorych mal zrejme serial stat. Okrem cool-oveho gay-a vedca v prvom diely, nas tvorcovia chcu zaujat uz tak okukanym lesbickym vztahom, o ake moderne a prvoplanove. Hlavna predstavitelka ostava stale rovnako neautenticka ako predtym, ale mejkap ma stale dokonaly. Dam tomu este posledny diel, ktory uz mam na disku, ale myslim, ze latka, ktora je takmer na dne sa od neho uz nedlepi. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku se nám to rozjíždí. Je tu více monstra a tím více digihovadin, přitlačí se na pilu co se týče krve a i atmosféra se zlepšila. Nejlepší části se odehrávají v bažině a ta bude zřejmě hlavní silou seriálu. Zatím spokojenost. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mne sa druhá časť páčila, do konca série je ešte ďaleko a zápletka už nejasná. Prvý diel bol neslaný-nemastný, no druhý ma núti pokračovať v pozretí si tých ďalších, čo je dobre. ()

hmyzovrah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle jsem nečekal, brutální hudba, brutální atmoška, lidi nakusy a bažináč se pro mne stal nejlepším postavou v komixech vůbec. Takhle by se měl chovat správenj badass! Trhat lidi na kusy. To mě tak vzalo, až su ztoho vzrušenej! ()

Reklama

Reklama