Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si Bažináč uvědomí, že jeho nové schopnosti mu umožňují komunikovat s okolním světem, vycítí, že v bažině narůstá temnota, a začne chápat svou roli v boji o rovnováhu mezi růstem a úpadkem. (HBO Europe)

Recenze (6)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ajajaj. Ja neviem. Začal som Bažináča pozerať s dobrými úmyslami, že sa budem baviť. Lenže ono je to strašná nuda. Stotožňujem sa s názormi ľudí, tvrdiacich, že ono to celé vlastne nie je zlé. Atmosféra, masky, triky, herci, výprava, to vôbec nie je zlé. Lenže je to strašná nuda, postavy hrozne neoriginálne, nezaujímavý dej... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Bojím se o tebe Abby. Toto je jen začátek", byla poslední věta Bažináče v této epizodě. No, jak už všichni víme, seriál byl po pár epizodách zrušen, druhá řada nebude. Co je špatně? Výprava v pohodě, hudba, střih, režie na solidní úrovni, dokonce se vcelku daří držet atmosféru...jenže ono je to celé tak trochu hloupé a pokud nejste vysloveně fanoušek komixové předlohy, nejspíš vás nechají osudy Aby i Alexe v klidu. Dost škodí ta doslovnost, kdy všichni všechno vysvětlují, jako by měla být cílovka desetiletý nerdík. Ti frčí na Fleshovi, Supergirl a jiných demenťárnách, které budou mít tolik řad, dokud nezestárnou herci. V okamžiku, kdy hlavní padouch vysvětluje nedůležité postavě svoje záměry...bliká B-class senzor jak o život. DC se prostě pořád hledá a jeden Aquaman, Doom patrol a Kazatel na tom nic nemění. Přitom by to mohly být všechno takové pecky. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladý muž menom Todd spolu so svojim otcom objavia v močiari mŕtve telo, ktoré pri svojom dopade poškriabe ruku mladého muža. Ten má potom v práci vidiny, ktoré nedopadnú dobre nielen preňho. Aver pozýva ľudí na oslavu víťazstva na infekciou, ktorú sa Abby podarilo zastaviť, tá však vie že močiare ešte nepovedali svoje posledné slovo...epizóda na hrane medzi 40 až 60%, určite jej pomohlo napríklad vyčíňanie Todda, avšak Swamp thing mohlo pôsobiť výborne ako celovečerný film (aj vyše dvojhodinový) ale DC sa nepodarilo príliš uspieť so seriálom. Nie je to zlé, ale nie je to niečo čo by vo Vás zanechalo výnimočný dojem. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama