Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Seriál "Bažináč" sleduje dr. Abby Arcaneovou (Crystal Reedová), která v louisianském městečku zkoumá smrtící virus pocházející z bažin. Ty však, jak Abby záhy zjistí, skrývají mystická a hrůzostrašná tajemství. Když se z temného močálu vynoří záhadná nestvůra, Abby stane tváří v tvář nočním můrám nadpřirozeného světa, kde nikdo není v bezpečí. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bingos

Zrovna ty předchozí dvě byly fakt "zlato", ale ta třetí je dost zvláštní. Zkopíruji sem co jsem napsal o první polovině řady, protože tu druhou jsem ještě neviděl celou a vlastně jen pár dílů a přemýšlím, že se do toho už ani nedokopu:

"Zatím jsem celkem zklamaný první polovinou třetí série. Příliš mnoho patetických myšlenek. Příliš mnoho dějových linií, které se naznačí, ale pak nikam nevedou, aby se pak po pár epizodách vysvětlili všechny během jednoho krátkého rozhovoru. Asi to má vyvolávat pocit jak to je sakra všechno promyšlený, ale místo toho spíše cítím jak debilní ten styl vyprávění je. Zkrátka příliš často sledujeme něco a ani nevíme co a proč. Ke všemu je tu spoustu epizod, kdy některé postavy, až splývají dohromady. S prvními dvěma sériemi se tohle nemůže vůbec rovnat. Aspoň, že ten Forager je vtipnej."

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

dragon94

Jde o to, že to není jen o novém původním contentu - přes DCU máš přístupné digitální verze komixů + WB animáky ze světa DC a tuším, že i Batman Animated Series (což je absolutní zlato, co se animovaných seriálů týče)...
Ale máš pravdu, jak jsi kdesi psal, že jsem obecně vzato zaujatý (resp. neobjektivní) a Marvel jsem nikdy moc do hloubky neprožíval.

S tou třetí sérií Young Justice (tuším, že se ještě vysílá,ne?) jsem ani nezačínal, bo se mi nechce nadívávat ty dvě předchozí, takže to neposoudím...

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bingos

Harley vypadá moc dobře, ale třeba Young Justice se jim moc nepovedlo. Upřímně si myslím, že DCU dost zabolí služba Disney+, která za podobné peníze bude nabízet o dost víc. Navíc předpokládám prvotřídní kvalitu u MCU seriálů.

na příspěvěk reagoval Bingos

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

no Fables by byly super, ale to by musel dělat nějaký Netflix, Amazon nebo HBO aby to mělo patřičný rozpočet, protože pak to dopadne debilně...Skalpy byly zrušení ještě v počátečním stádiu....co se ovšem připravuje za seriál je Sandman a ten má mít obří rozpočet, potom East of West, což je komiksová lahůdka....co bych ovšem já velmi rád, tak Black Science protože to nemá chybu, ale to je přesně ten případ nutnosti obřího rozpočtu jinak by to bylo o hovně....ještě se pořád mluví o seriálu Kill or be killed což může být velmi zajímavé a Netflix ještě připravuje seriál Zámek a klíč a to je taky pecka

na příspěvěk reagoval PKD

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

dragon94

Právě. V dnešní době, kdy každé studio chce svůj propojený vesmír (jakmile má jeden film úspěch, už se kolem něho buduje frančíza), je svěží přístup potřeba jak sůl. A DC má v tomto ohledu takové triumfy v rukách...

Jinak od Fables se trochu inspirovalo Once upon in time, ale plnohodnotná adaptace by asi nebyla k zahození. Nějaký rok zpátky jsem četl něco o castingu pro pilot Skalpů, to je něco, co bych teda vidět chtěl...!

na příspěvěk reagoval PKD

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bingos

Co bych dal za JL Dark. Něco jako Dark Universe tu není (pokud nepočíáme zkaženou Mumii od Universalu). Ani nevznikají filmy, které by měli podobné zaměření. Pro WB by to byla i jistá forma vysvobození, protože by na pár let mohli zakopat superhrdiny pod drn, když se jim to DCEU tak rozpadlo, a věnovat se filmům a sólovkám postav z JL Dark.

Obzvlášť, když dost postav z JL Dark je hodně populárních. Jako John Constantine, Zatanna, Dr. Fate, Raven, Etrigan, Deadman nebo Swamp Thing.

na příspěvěk reagoval PKD

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jseš tak trapnej ubožáku. Ale mě nenasereš. Víš já musím jen přežít (čti přehlédnout) pár tvých výblitků na csfd, ale ty ubožáku, ty se sebou musíš být 24 hodin denně. Já vím, že tohle není soutěž, i když tobě to tak možná připadá, přecijen tvá snaha ukázat jak jsi lepší než ostatní je příliš očividná, ale kdyby to byla soutěž, tak vítězem jsem já. Škoda, že cenou pro vítěze není zbavení se potratů jako jsi ty tady na diskuzích, ale víš ty co ubožáku. Byl jsem tu před tebou a budu tu i po tobě. Hlavně se moc nerozčiluj, ať ti nerupne cévka a netaháš pak nožičku :-).

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

Asi budu pusobit naivně dětinsky, ale já prostě čekám nějaké eso ala Justice league dark... (někde jsem četl, že ten fousatý týpek z hruba prostředních dílu, co naučil Swampyho kecat ze stromama je dost pravděpodobně Cizinec - Phantom Stranger}

na příspěvěk reagoval dragon94, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

A pořád né a né pochopit, že o jeho nudné a nezajímavé poznámky v různých diskuzích nikdo nestojí. Kdyby měl chlapec, alespoň občas snahu přijít s nějakým svým názorem nebo nějak jinak přispět do diskuze, než jen skučením o pozornost. No a pak mu ještě jde prvoplánově se snažit nasrat lidi (bezvýsledně). A pak ještě vymýšlet si a stát za svými slovy a názory do doby, kdy mu konečně dojde, že je úplně mimo. Pak si za něma stojí tak, že je na posledních stranách diskuze napsáno "Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek."

A přitom by tomu ubožákovi nikdo hlavu neukousl, kdyby napsal: "sorry spletl jsem se." Ale to by musel mít napřed nějaký koule na to, aby dokázal přiznat chybu.

No jo jednou retard, vždycky retard.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bingos

Jo ty tři seriály se celkem povedli. Určitě lépe jak Marvelovské seriály na Netflixu, kde byl dobrý jedině Daredevil. Docela mě mrzí, že neoznámili na comic conu další seriál, když teď jeden odpískali. Já vím, že se dočkáme Stargirl, ale chtěl jsem se těšit i na něco dalšího, ačkoli je možnost, že s tím čekají, až po skončení druhé série Titans, která třeba povede k tomu druhému seriálu. (Možná Dawn a Hawk?)

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

*Formou audiovizuální i obsahem je to pro mě bez výhrad...

(to je tak když si po sobě nečtu)

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

Ale piču, zle jsem to napsal a chápu, že vám to dere bulvy Já jsem myslel tu trojici seriálů od DCU (jakože té streamovací služby) protože ty jsou všechno jen ne poplatné trendům. Bože jasné, filmový vesmír je kokotina. Resp. Men of Steel i BVS měli směr, ale pak se to rozpadlo úplně do hoven. Achjo, teď si připadám jak kokot :D

 

A ještě k ST: Měl jsem mega obavy jak to pojmou - ta látka je fakt náročná. A prakticky žádná z nich se nevyplnila. Ty výtky, které k tomu mám se dají shrnout jako a)málo prostoru a b)málo "agresivní autorská vize" - nedolazená forma vyprávění. Formou audiovizuální i obsahovou je to pro mě bez výhrad ;)

na příspěvěk reagoval dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

jo to mě taky rozesmálo že DCEu má udávat trendy....no je pravda že udal takový trend, sypat do filmů 220-300 mil jen aby značku zničily. nebo udělat šíleně zoufalou trapnou pubertální komedii o postavě kterou moc lidí nechce, na které se hned postaví univerzum namísto postav které jsou pilíři univerza. nebo trend měnění vizí, směrů, priorit, posouvání a rušení premier...jj to jsou trendy které DCEU zavedl

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bingos

Právě jsem si přečetl tvůj komentář a wau. Ještě jsem snad nepotkal někoho tak zaujatého, že si přizná a uvědomí vetšinu chyb seriálu, a zároveň zatvrzele oroduje za to, že v tom všem je něco víc, co by někdy snad mohlo vyrůst ve výborný seriál. Jsem rád, že se ti seriál líbil a že jsi si jeho sledování užil, ale dle mého se člověk musí sakra snažit, aby ve své hlavě ten seriál udělal dobrý. Bohužel se obávám, že seriál není ani z poloviny tak dobrý, jako jsi si ho vysnil.

(Ale v klidu podobně to mám u Titans, u kterých vím, že si 5* nezaslouží, ale přesto jsem ji je dal, protože jsem si seriál užil a věřím, že ve druhé sérii napraví to co bylo na první špatné. Ovšem pokud to ve druhé sérii bude stejné jako v první, tak jsem připraven snížit hvězdičku a možná i dvě.)

Btw. Jsem více DC fanoušek, než fanoušek Marvelu, ale to tvrzení, že DCEU, které má více špatných filmů, než dobrých by mělo udávat trendy, je už dost zabedněné.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

Tak jsem to včera konečně dotáhl (byl jsem nějakou dobu mimo domov)...
Dost jsem se tomu v myšlenkách věnoval, až jsem se nakonec rozhodl pro pět hvězdiček. Jsem toho názoru, že celé DCEU a Swamp Thing obzvlášť by měli udávat trendy, co se týče komixových adaptací (protipól Marvelu, který přišel s kouzelnou formulí a teď z ní vaří až do posrání). Spolu s The Boys a Umbrella academy... Seriálový Bažináč asi bohužel upadne v zapomnění a dost mě to sere, ale byl tu a já su rád, že jsem mohl být u toho...

Můj (podotýkám fakt subjektivní a osobní) pohled na věc, který se docela liší od těch, které čtu tady v diskusi, jsem trochu obšírnější zpracoval do komentáře...

na příspěvěk reagoval dragon94

Uživatel Bingos smazal svůj příspěvek.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Mě nikdy ani ne. Proč???? No,protože tohoto tvaru jsme si užili až dosti. Tohle platí jen pro lidi,kteří mají zmáknuté první 2 Donnerovy Supermany. Proto s tím nemám problém.

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Swamp Thing našel režiséra

Swamp Thing našel režiséra

05.09.2018

Očekávaný seriál Swamp Thing od nově založené služby DC Universe má konečně režiséra. Nějakou dobu se šířily spekulace, že by pilotní díl mohl natočit producent seriálu a mistr hororů James Wan … (více)

Reklama

Reklama