Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové a padouši z Gotham City se do sebe zamilují! Na oslavu prvního Valentýna se Harley snaží naplánovat pro sebe a Ivy ten nejkrásnější a nejromantičtější večer. Mezitím se Bane a Clayface vydají do města na večer plný vzrušující romantiky. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Radovan.Mojz 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by byl mnohem lepší kdyby tam pořád nestrkali lgbt. Prostě jenom 5 procent je tam hetero. Skoro všechny hlavní postavy jsou gayové a lesby. Mě by nevadilo kdyby tam byly max dvě random postavy nebo 5 třeba, ale skoro všichni. Prostě jsem asi moc homofob, ale tohle tam hodně kazí. Mohlo to být mnohem lepší. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Harley by ráda pro Eve připravila ten nejlepší Valentýn a rozhodne se tak pro kouzlo, po kterém zažije Eve svůj nejlepší sex. To se nakonec stane, nicméně háček je v tom, že Eve svým orgasmickým "nadšením" nakazí celé město. A aby toho nebylo málo, tak Bane touží po větším penisu, ovšem jeho kouzlo se taky lehce zvrhne což v kombinaci s obří nadržeností pro Gotham nevypadá vůbec dobře. Valentinská vložka Harley a Eve sice úplně nedosahuje kvalit seriálu, ale kdo má tuhle kreslenou Harley Quinn rád, tak se bude bavit.  Už z řádku předtím je celkem jasné, že je to opět celkem šílené a těch pětačtyřicet minut uteče stejně rychle jako standardní epizoda...70% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstate taký dvojdiel čo sa týka minutáže, ktorý sa odohráva medzi treťou a štvrtou sériou. Stále je to celkom sranda ako seriál, akurát toto ma bavilo o niečo menej. Ten príbeh mi už prišiel trošku prestrelený za vlasy, obzvlášť Bane, ktorý šoustal mrakodrapy. Toto už bola aj na mňa silná káva, asi by som potreboval byť trošku na inom matroši, aby som prišiel tomu na chuť. 70% - 3* ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl vybírat nejoblíbenější komiksové hrdiny ze světa Detective Comics, tak slečna Harleen Frances Quinzel bude na prvních příčkách.. Samotný seriál jsem nikdy neviděl, ale po tomhle abych si na něj začal dělat časové okénko.. Tenhle filmové kraťas a valentýnský speciál je opravdu hodně ujetá záležitost, ale v tomhle dospělém podání je holt Harley úplně suprová. Neberou se žádné servítky, nějaká LGBT averze nikoho nezajímá a holky si jen tak oslavují Valentým.. Jako celek to není kdovíco a spíše funguje ve střípcích, ale právě v rámci jejich vztahu jsem si k tomu našel cestičku. Bane je tady za úplnýho kokota a vůbec mi tu nesedí, což je i výtka jakou bych k tomu měl.. Meta over meta, která potvrzuje, že DC skrývá svůj potenciál až za hranou nepřístupnosti. 70% ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu to bylo tak ujetý, až to bylo vtipný. Na druhou stranu člověk by z toho pochopil, že heterosexualita je na naší planetě poměrně výjimečný jev. Takže otázka zní, vzniklo to celé jako reklama sexuálních úchylek? Pro dospělé publikum asi nic moc, ale umím si představit, že puberťáci se na tom vysmějí až až. A možná právě a účelově jim je to celé určené. Šukejte kohokoli, cokoli. Je to přece "cool"... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama