Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Ve druhé sérii Gotham upadl do chaosu, což umožnilo nově vytvořené Injustice League – skládající se z Penguina, Riddlera, Mr. Freezeho, Two-Face a Banea – převzít trosky města. Poté, co odmítnou nechat Harley, aby se k nim připojila, pracuje se svou partou, aby je jednoho po druhém sundala, aby pro sebe získala Gotham; v procesu nevědomky inspiruje Barbaru Gordonovou, aby se stala Batgirl. Mezitím se ukáže, že Joker i Batman jsou naživu. Po porážce Ligy nespravedlnosti komisař Gordon obnoví pořádek v Gothamu, zatímco Harley začíná rozvíjet city k Ivy. Současně doktor Psycho opustí partu, aby se pomstil Harley za to, že ho nedocení, a podaří se mu převzít Gotham s armádou Parademonů, kterou získal od Darkseida. Aby ho zastavil, Harley spojí síly s Ligou spravedlnosti, Gordonem a Jokerem. (KGBelik)

(více)

Recenze (6)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Takový zacházení si Kite Man fakt nezasloužil. Jinak druhá série ve všech aspektech za první těžce zaostává. Škoda. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Tahle série je docela zklamání. První série pro mě byla obrovské překvapení a fakt mě bavila, ale tentokrát jsem se občas strašně nudil. Buď je to tím, že takový typ humoru nemůže fungovat věčně, a nebo jsem z toho už prostě vyrostl (třeba takový Family Guy už mě taky moc nebaví). Vtipy se hodně opakují a moc jsem se nezasmál. I když některé momenty byly dost fajn a je zde vidět pěkný vývoj postav. Každopádně další sérii už nebudu nadšeně vyhlížet. 6/10. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele

Druhá série Harley je zkrátka bomba! Po prvních pár epizodách, ač nebyly špatné, jsem se trochu bál že Harley trochu ztrácí vítr v zádech, který hnal celou první řadu. Čím dále však seriál postupoval, tím více ukázal, že je tomu právě naopak. Nechybí tu tuna odkazů na jiné DC projekty ani krvavý a nekorektní humor. Co je ale pro mě tím největším plusem, jsou příběhy nejrůznějších postav. Tím, že Harley Quinn není součástí nějakého většího universa, ale samostatným projektem, si může dovolit to, co jiní nemohou. Jedním příkladem za všechny nechť je Mr. Freeze, jenž zde dostal ukončení své dějové archy a rozhřešení, které perfektně sedlo k jeho postavě. Nejvíce mě ale nadchla linka samotné Harley. Přestože se jedná o komediální postavu a místy zkazí, na co sáhne, je u ní vidět obrovský charakterový pokrok. Příběh s tím spojený a servírovaný v druhé řadě je mi navíc výrazně bližší, než co jsme viděli minule. Samotné finále je pak třešnička na dortu, kterou si prostě každý musí užít. Upřímně nedovedu napevno říct, zda je druhá řada lepší než první. Rozhodně má ale dokonalou gradaci, až to do sebe nakonec všechno perfektně zapadne. ()

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna Harley Quinn je fantastická! Zatímco první sezóna se držela trochu při zemi, byla epizodně celkem nevyrovnaná a fungoval především hlavní příběh, tak u druhé sezóny je snad vše perfektní. Seriál je epizodně mnohem vyrovnanější a epizody drží vysokou laťku, přivádí na scénu několik dobře známých postav z DC světa, jež tu dostávají přesně takové charaktery, které bych čekal (ačkoliv v tomhle fungovala první řada také dobře) a hlavní dějová linka druhé sezóny je neskutečně nadupaná a zajímavá, navíc tu má jakési tři kapitoly (alespoň z mého pohledu, řekněme, že tu jsou kapitoly Pomsta Harley Quinn, Zrada a Tajná láska) navíc druhá řada seriálu je opravdu originální a jde si svou vlastní cestou (ještě více než v předchozí sezóně). Kolem a kolem jsem jednoduše nadšený, co tvůrci dokázali v této řadě vykouzlit. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už prvá séria ma nadchla menej, ako zvyšok internetu. Mám rád ale animáky pre dospelých a komiksy z DC, rovnako sa mi páčila práca s postavami (pri niektorých originálne poňatie) a preto som pozrel aj druhú sériu. Je slabšia ako tá prvá. Má hluché miesta, niektoré linky nie sú zaujímavé, celkovo si to nedokázalo udržať moju pozornosť. Taktiež mám pocit, že ako séria pokračovala, zvyšok tímu nemal toľko priestoru ako v prvej sérií.  Nebola to ale katastrofa, lebo rovnako ako v prvej sérií, aj tú sa našli pozitíva, kvôli ktorým to nezatracujem. Medzi tie patrí opäť hudba, viac priestoru pre Gordona, spracovanie Mr. Freeza, zrada. Tretia séria je ohlásená, určite jej dám šancu. Už len kvôli tomu, lebo som zvedavý, ako spracujú to, čo sa stalo vo finále. ()

Reklama

Reklama