Reklama

Reklama

Harley Quinn

(seriál)
Trailer 1
USA, (2019–2023), 18 h 5 min (Minutáž: 21–45 min)

Hrají:

Kaley Cuoco, Alan Tudyk, James Wolk, Diedrich Bader, Lake Bell, Rahul Kohli, Jason Alexander, Wanda Sykes, J.B. Smoove, Ron Funches, Tony Hale (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(47)

Harley Quinn se konečně jednou provždy rozešla s Jokerem a pokouší se prosadit jako královna zločinu v Gotham City. V seriálu vystupují Harley Quinn, Poison Ivy a celá řada starých i nových hrdinů a padouchů z vesmíru DC. (HBO Max)

Recenze uživatele filmmovier k tomuto seriálu (2)

Harley Quinn (2019) 

Tohle je zatracená pecka. Harley Quinn jak má být! Zatraceně zábavná, drsná a brutální zároveň, brutálně vtipná a sprostá tak, že opravdu není pro děti. Obklopená Poison Ivy, Clayfacem a dalšími svými "parťáky" známých z komiksu, občas dorazí i Netopýr a Jim Gordon, Joker je samozřejmostí. Tahle animovaná Harley (ve fantastickém podání Kaley Cuoco) si dělá prdel úplně ze všeho a nejvíc z komiksů. Je nápaditá, plná skvělých gagů a hlášek a v neskutečné formě. Jedna z nejlepších věcí loňského roku a na druhou sérii se brutálně těším. Nejlepší verze Harley, zcela nepochybně. 85%. ()

Hodně problematický Valentýn (2023) (S03E11) 

Náramně jsem se bavil, parádní humorná jízda plná šílených (a většinou božích) nápadů, která v prodloužené stopáži jednak uteče jako normální epizoda, a jednak je lepší, než normální epizoda. To, co se v tomhle speciálu stalo, je opravdu možné jenom v Harley Quinn. Je to opravdu zábavné, nezapomenutelné (často ovšem ne zrovna v tom směru, ve kterém by to bylo záhodno) a opravdu každý v některé z postav nalezne kus sebe. Už teď legendární šílenost. Škoda, že heterosexualita je už asi opravdu sprosté slovo, protože tady není nikdo, kdo by ji měl. 70 %. ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama