Reklama

Reklama

Harley Quinn

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2023), 18 h 5 min (Minutáž: 21–45 min)

Hrají:

Kaley Cuoco, Alan Tudyk, James Wolk, Diedrich Bader, Lake Bell, Rahul Kohli, Jason Alexander, Wanda Sykes, J.B. Smoove, Ron Funches, Tony Hale (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(47)

Harley Quinn se konečně jednou provždy rozešla s Jokerem a pokouší se prosadit jako královna zločinu v Gotham City. V seriálu vystupují Harley Quinn, Poison Ivy a celá řada starých i nových hrdinů a padouchů z vesmíru DC. (HBO Max)

Zajímavosti (72)

  • Skutečné jméno KIng Sharka je Nanaue. (KGBelik)
  • Oblečení Poison Ivy (zelená kůže, listové kalhoty) je založeno na jejím vzhledu ve videohrách „Batman: Arkham“. (KGBelik)
  • Margot Robbie, která v době vysílání seriálu hrála Harley Quinn v DCEU, řekla, že sleduje seriál a je jeho fanynkou. (KGBelik)
  • 3. série měla obsahovat scénu pohlavního aktu mezi Batmanem a Catwoman, ale vedení studia tento nápad zamítlo. Důvodem však nebyl sexuální obsah jako takový (jelikož tento seriál je stejně mládeží nepřístupný), ale pouze vyobrazení „dovádějícího“ Batmana, které by prý mohlo negativně ovlivnit prodej hraček a merche. (fiLLthe3DD)

Harley Quinn - Season 3 (2022) (série) (S03)

  • Události dvoutýdenní mezery mezi 2. a 3. sérií byly podrobněji popsány v šestidílné komiksové sérii „Harley Quinn: The Animated Series: The Eat. Bang! Kill. Tour“. (KGBelik)

Harley Quinn - Harlivy (2022) (epizoda) (S03E01)

  • Když Plastique řekne, že Suicide Squad se nemohla dostavit kvůli tomu, že musí svrhnout diktátora ve Střední Americe, jedná se o narážku na film The Suicide Squad (2021), kde tento tým svrhává diktátora ze Střední Ameriky. (KGBelik)

Harley Quinn - Harlivy (2022) (epizoda) (S03E01)

  • Pro britské vysílání této epizody byla scéna s královnou Alžbětou II. zcela vystřižena, protože epizoda byla ve Spojeném království vysílána 18. září 2022, tedy 10 dní po smrti Alžběty II. (ještě v době státního smutku) a 12,5 hodiny před jejím pohřbem. (KGBelik)

Harley Quinn - Riddle U (2020) (epizoda) (S02E02)

  • Riddler přebírá univerzitu a dělá ze sebe děkana. Jim Rash, jenž dabuje Riddlera, je známý tím, že hraje děkana Greendale Community College v televizním pořadu Community (od r. 2009). (KGBelik)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama