Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář předstírá vlastní smrt. Naverbuje mezinárodní tým agentů, který se vydá na odvážnou a krvelačnou misi s cílem odstranit brutálního diktátora. (Netflix)

Recenze (578)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Bay, co jsem zatím viděl. Příběh je jen vata mezi třemi velkými akčními scénami, které jsou epické, ale ten zbytek je hrůza. Kromě nefungujícího story jsou tu totiž i blbě napsané postavy a divák se o nich mnoho nedozví, jejich motivace zkratkovitě načrtnuté, vztah k nim si tedy divák nemůže vybudovat. Reynoldsovi obvyklé vtípky tentokrát vyznívají do prázdna. Zběsilý videoklipový střih Baye chápu během akce, ale Michael tím vypráví i přípravy akce nebo dialogy mezi postavami. Nesedlo mi to ani z jednoho pohledu. Jeden a půl hvězdy je za akci a půl hvězdy za Reynoldse. 2* btw, aby během akce umírali civilisté jsem naposledy viděl snad v The Corruptor z roku 1999. 2* ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Bohužel, jak už to bývá u Michaela Baye, tak negativy převažují nad pozitivy. Akce rozhodně vydařená, to Michael Bay umí, hlavně úvodních cca 15 min v honičce v autech, dále s bazénem a na jachtě, vždy se snaží posunout laťku výše, což mnoho režisérů podle mě nedělá. Občas by mě ale zajímalo, jak se někteří vymanili z určité situace, kde nebylo úniku. První třetina filmu mi přišla až moc zamotaná a v příběhu jsem se nedokázal orientovat. Jinak příběh ubíhal rychle, možná až moc rychle a celé to bylo takové zběsilé. Akce někdy byla až moc chaotická s hodně střihy. V akční scéně na jachtě bylo celou dobu hezky a během vteřiny byla tma. Všechno ale klasicky až moc nereálné. Vyprávěcí styl mi trochu připomínal Deadpoola. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Prv než začnem, vynára sa predsa len jedna otázka. Toto niekto aj strihal, bolo toto vôbec nejak editované ? Všetci dobre vieme, že Michael Bay je režisér len na jednu a tú istú vec - výbuchy, explózie, naháňačky, prestrelky a iné, nazvyme to, infantilnosti. Mám pocit, že cieľom bolo zasipať diváka toľkými žiarivými a lesklými scénami, že ho náhla dávka epileptického šoku bude trápiť a zaujímať oveľa viac, než tento, v podstate blud. Nech nie som ale úplne za kokota, vtipné to miestami aj bolo a po vizuálnej a technickej stránke to bola extáza. Vedel som do čoho pri pozeraní filmu od Baya idem a tak ani neprinášam svetu ani sebe nič nové. Netflixu sa často smejú, že dáva peniaze do všetkého čo im je ponúknuté (viď novú sériu R&M) a tento koncept ich vlastne aj katapultoval na miesta, kde dnes sú, ale toto bol iný úlet. Ešte že je Ryan vtipný, inak by to bola dosť katastrofa. ()

Eduardo 

všechny recenze uživatele

Už som ani neveril, že sa niekedy dočkám Bayovky ako kedysi, keď točil jeden film lepší ako druhý, ale konečne sa mu to po tých niekoľkých posledných nepodarkoch znova podarilo. Najzábavnejší film tohto roka, kde som si každučkú akčnú scénu maximálne užíval. Scenár má od dokonalosti ďaleko, o serióznosť sa anilen nesnaží, ale ako pozerám komentáre, ľudia z nejakého dôvodu znova čakali ťažko intelektuálnu záležitosť. Boha, to nebolo jasné už z trailerov, že to bude totálna uletenosť? :) Radšej si znova choďte pozrieť vychvaľovanú 13 hodinovku, pri ktorej som to pri snahe o znovu-pozretie nedokázal vydržať dlhšie ako polhodinu ani na tretí pokus. Stále mi nejde do hlavy čo na tej nude všetci vidia. Ale toto bola poriadna chuťovka, kde ako inak, treba mozog odstaviť a nechať sa len unášať super akciou, parádnymi zábermi, peknými jebačkami a maximálne využitou R-kovosťou. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Reynolds tentokrat v roli miliardare a agenta 001 co chce zachranit svet se svym teamem. Scenar je tuctovej, ale ma to velmi prijemne akcni tempo a fajn hlasky. Soundtrack tam skvele sedi. Navic pod taktovkou Baye opet vsechno exploduje ve velkem stylu. Zaver hreje na srdicku a nabada k natoceni druheho dilu. Za me prijemne prekvapko a palec nahoru pro Netflix. ()

Hartigan 

všechny recenze uživatele

Michael Bay se asi definitivně zbláznil. Naštěstí dal (snad už nadobro) ruce pryč od dalších digi Transek, a tak nám nyní může ukázat, že divokost a dravost má stále v krvi. A určitě mu je teď ve své luxusní vile na Floridě u bazénu s koktejlem v ruce úplně jedno, co zrovna kritici a nespokojenci breptají na jeho novinku za 150 milionů $. První dvacetiminutovka je svým způsobem rozkošná a pěkně barevná, díky ní mám ještě větší chuť do té Itálie a obzvláště Florencie příští rok zajet. Kdyby zbylá hodina a půl nebyla tak neohrabaná a Bay ubral na otočkách o milion tisíc, šel bych i klidně na i vyšší hodnocení. V neposlední řadě i nasazení neherce Reynoldse, jenž celý život hraje sám sebe a spoustě lidem to pořád nevadí, byla taktéž nešťastná volba. Pain & Gain evidetně už nikdy nebude překonáno, to mám u Baye stále jako číslo 1.🤗 ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Netflix jede a nechává konkurenci za sebou. Bay, Reynolds a čistá akce zní jako sen a výsledek je hodně zábavný, když si u akčních scén připočtete ještě hrátky s magnety. Tempo je doslova vražedné a až do konce nepolevuje, což je dobře, protože dialogy a scény mimo akci jsou dost prkenný. A hlavně pak u první akce je hodně nedotažených věcí, ale nad tím se dají zavřít obě oči a prostě si to užít. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jo, příběh je blbina, záporák toho moc nenabídne a způsob vyprávění je občas s ohledem na časový určení scén silně překmobinovanej (minulost před X měsíci, přitomnost, minulost před více měsíci, přítomnost, do toho všeho seznamovačky s postavama apod.). Ale sorry jako, ta akce je fakt boží (úvodní honička ve Florencii, akce v Hong Kongu a většina ostatních honiček, přestřelek, bitek, výbuchů atd.) a neni jí fakt málo. A hlášky včetně různejch popkulturních odkazů mě taky dokázaly pobavit. Tenhle biják jako celek příliš neohromí, jenže když člověk příliš nepřemýšlí a prostě se jenom kochá výpravou, akčníma scénama a Bayovou technicky jistou filmařinou, užije si ho. Chápu, že tohle všechno může leckomu přijít přece jenom málo (třeba kvůli 150 mega rozpočtu), mně to však ke spokojenosti v tomhle případě stačilo, tři hodně silný hvězdy. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Strašidelný. Už mě není třináct, abych onanoval nad těmahle akčníma fantasmagoriema, kdy jsou všichni tak dokonalý, že by zvládli hovnem trefit orla v letu na sto metrů. Nechytlo mě to už od začátku, mám rád ve filmech automobilový honičky, ale ta úvodní byla něco mezi Rychle a zběsile a Kobrou 11, prostě přehnaný jak hovado. Příběh nulovej, o postavách nevíte nic, takže si těžko vytvoříte k někomu sympatie. A ty neustálý zpomalený záběry, vzal bych to dvakrát, třikrát za film, ale tady je to při každý akci, takže máte pocit, že budete muset koupit nový dvd, protože nefunguje jak má. Po hodině jsem to dal na vedlejší kolej a zbytek se dodíval při sledování fotbalu, když jsem po očku mrknul, co se děje, nic novýho - výbuchů a světel jak na Silvestra, nesympatickej Reynolds se snažil mluvit drsně, kaskadérský kousky snad i při chůzi na chodníku, až mě z toho bolelo celý tělo. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Sakra. Kde se stala chyba. Otec Skály,filmových Transformerů apod. akčních spektáklů upadá, nebo možná již upadl na samé dno. Akce nezábavná a totálně nepřehledná. Postavy postrádají charakter a sympatickej je trochu akorát Reynolds. Obsah netřeba komentovat. Mám ujetý popcornovky rád ale tady to byla křeč jak vyšitá. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Bay vážne potrebuje vodítko, lebo keď sa utrhne tak z toho vzniká takýto chaotický maglajz. V akčných scénach sa síce riadne vybláznil a keďže sa nemusel obmedzovať ratingami prístupnosti tak nechýba fuckovanie ani vybuchnuté hlavy, no ten príbeh… Povrchná báchorka v ktorej sa nevyzná ani divá sviňa, lebo v prvej hodine filmu neustále skáčeme v čase dopredu a dozadu. Reynoldsova parta sú tiež len hláškujúce žánrové figúrky a nie ľudia z mäsa a kostí ktorým by ste dokázali fandiť, alebo sa o nich nebodaj báť. Kvôli tomu vymazlenému bayhamu so sexy nasnímanými babenkami, vrtulníkmi a prestrelkami ale pod tri hviezdy ísť nemôžem. 6/10 ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Bůůů... Bohužel nechápu co na tomhle někomu může přijít dobrý. Je to tak na půl kobra 11. Hlavně ta extrémně dlouhá první jízda... Nevím. Tohle prostě není můj šálek čaje. ()

JBMAVERICK 

všechny recenze uživatele

100% Michael Bay... kdo čekal něco jinýho byl zklamanej. Děj až na čtvrtym místě, protože na prvnim, druhym i třetim, je AKCE. Dal jsem jen tři hvězdy, protože mě poslední dobou začíná dost srát, jak se u akčních filmů tvůrci nemůžou rozhodnout, jestli to bude brutální akční vyvražďovačka, nebo komedie. Nic převratnýho, ale Bay nezklamal. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Asi po 45 minútach keď si prejdete tým digitálnym bordelom a predstavovaním je z toho v podstate Mission Impossible III.150 miliónov za toto???? Pain & Gain stáli nejakých 27 miliónov a to bol nejaký film. Bayovi načisto jeblo. ()

Fionor 

všechny recenze uživatele

Že za kormidlem stál Bay jsem si všiml až když padly závěrečné titulky. A hodně to vysvětlovalo, proč byl film vrcholně nepřehledný, barevně mimo a všechny postavy byly naprosto nesnesitelné. Dal bych jen jednu *, ale Ryan Reynolds to hodně zachraňuje - sám o sobě to sice úplně neutáhne, ale nebýt jeho, po deseti minutách bych film vypnul. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Hrozná zpatlanina. Sice všechno všude efektně bouchá, ale příběh nemá hlavu a patu a dialogy jsou přímo otřesné. A Ryan před kamerou opět předvádí děsivý výkon... 35% ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Michael Bay absolutně utržený ze řetězu bez byť sebemenšího dohledu. Takže strašná kravina, která ale dokáže zaujmout a zabavit prvotřídními audiovizuálními atrakcemi. 6/10 ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Úžasná akční, absurdní jízda, která mi bůhvíproč po čtyři léta unikala. Dějově spíš céčko než béčko, kde dobro od zla je jasně odděleno. Bavilo mě to moc a já nemám žádný problém tomuto uměleckému propadáku dát plný počet hvězd. ()

Související novinky

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama