Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář předstírá vlastní smrt. Naverbuje mezinárodní tým agentů, který se vydá na odvážnou a krvelačnou misi s cílem odstranit brutálního diktátora. (Netflix)

Recenze (578)

Mykie 

všechny recenze uživatele

Tak po tomle filmu si myslim, ze se Michael Bay nebere zase tak vazne a ma dokonce nadhled! Bay natocil akcni taskarici a parodii na vlastni filmy, kde nejdelsi zaber ma asi 5 vterin. 2 hodiny dlouhy trailer na 9 dilnou serii, pokracovani snad prijde pristi rok. I'm one, but not done... ()

Rhaegar 

všechny recenze uživatele

Bayův osobní experiment na téma: Jde natočit dvouhodinový biják stejným způsobem jako pětiminutový hudební videoklip? Ano jde to, ale dře to. ()

patient333 

všechny recenze uživatele

Človek sa teší na nabitú akciu, vtipné hlášky, cool partu a dostane 6 underground. Čo sa týka akčných scén tie sú síce super natočené, hlavne ten parkour ale to vyskladanie príbehu a tie prestrihy akože do minulosti tak to je pekne odfláknuté. Príbehovo to nejako nedáva zmysel, hlavne ten posun postáv je o tom, že bohatý chlapík si v posledných 15 min uvedomí, že keď si nenechá zabíjať partu tak nebude musieť zháňať nového člena...wow, veľké odhalenie. Popravde som sa pri tomto filme dosť nudil...nie žeby som od akčného filmu vyžadoval nejakú psychodramatickú zápletku ale aspoň troška príbehu/posolstva, hocičo tam byť mohlo. Až sa nemôžem zbaviť pocitu, že to dakto len poriadne odflákol v strižni a pospájal dokopy čo ho napadlo. ()

HuLimBRK 

všechny recenze uživatele

tak tohle teda bylo, suchej trapnej tlacenej humor, sceny stylem ze kolem jednoho horiciho auta jedou 6x(pokazde z jine kamery), auto projizdejici davem lidi kde do vzduchu litaji aji lidi kteri stoji 3metry od auta :D na rychlo splacany, divne natoceny. Aspon si teda herci uzili peknou dovcu, nuda a nic na co by ste se podivali vic jak jednou... *ti co tady davaj 4-5* a pisou ze treba - Úvodná 20-minútovka je najbesnejšia a asi najlepšie natočená automobilová naháňačka všetkých čias - nebo - hustej cool eRkovej akčňák - tak prosim vas CHCI VASE DROGY a mrknu na to jeste jednou :D :D ()

Yuri_Boyka 

všechny recenze uživatele

Klasická uletená Bayovina na steroidoch. Explózie, krv, prestrelky, chaotický strih a chronologický bordel. Väčšinu času to nemá hlavy ani päty a to je najväčší problém tohto filmu. Ale inak je to presne to, čo by som od Miša čakal. ()

Majo.evans 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy plné akcie.Nenudil som sa,išlo to rýchlo.Nadupané akciou.Typický Michael Bay.Skvelí herci,akcia.Ale inak nič nové,otrepané,miestami lacné a sprosté.Tak na jedno pozretie.Bola tam Shosanna z Bastardov a Deadpool a úvodná automobilová naháňačka,takže nakoniec lepšie 3 hviezdy. ()

sisaq 

všechny recenze uživatele

Opravu dlouho jsem nevypnul film po 20ti minutach. Vizualni cast filmu byla zajimava... Ale to co se delo na obrazovce byl zbesily mix strihu, ktery zavanel epileptickych zachvatem, dialogu, ktere davaly smysl asi jako manual k japonskemu videu, a scenare, ktere psalo sestilete dite... skoda, napad nebyl uplne spatny. ()

Foofie 

všechny recenze uživatele

Souhlas s Cervenakem..., ale on se vždycky najde nějaký intelektuál, který jen aby ukázal jak je cool dá dvě hvězdy. Nasrat a místo Ježíška na vás poslat verbala, ať vám srovná anály. HOWGH!!! ()

stret 

všechny recenze uživatele

Tak toto som nedopozeral. Úvodnú automobilovú honitbu som dal tak do dvoch tretín, s obrovskou nudou. Nechápem, koho niečo také ešte baví. Reynolds je taký chcípák, a hrá tam hero-a. A tie blbé rádoby chlapácke kecy - neznesiteľné......2. sanca po 3 rokoch - nepozeratelne. ()

Rada.Shoa 

všechny recenze uživatele

Fyzika u tohoto filmu neplatí... hvězdu zde dávám jen za námět ale přehnaná struktura a dialog to zcela shazuje! Další akční s*ačka kterých je teď až moc. :( ()

Bluepiggie 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddychovka, dal bych tomu více, ale na to je to moc oddychovka :D pokud bych soudil pouze film ne s porovnani ostatnich filmu na csfd tak tomu dam 90% co jsem čekal to jsem dostal ()

H3D_kRu 

všechny recenze uživatele

nevím, tohle je prostě akční nuda u který usnete a commandovské pojetí nesmrtelných agentů který nezachrání ani ryan .. bay umí skládat transformery a toho by se měl držet ... ()

Pavlis.xxx 

všechny recenze uživatele

Bay nepřestal točit Transformers,minimálně ve své hlavě ne.. Spousta akčních sekvencí a nápadů super,ale příběh samotný a hlavně nesympatické postavy film tahají ke dnu. Jednohubka dobrá,ale čekal jsem víc ()

Související novinky

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama