Reklama

Reklama

Omnibus

(seriál)
všechny plakáty
Velká Británie, 1967, 750x min

Předloha:

M.R. James (povídka)

Hrají:

Liza Minnelli, Graham Chapman, George Harrison, John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr, Derek Jacobi, Jayne Mansfield, Vanessa Redgrave, Stephen Fry, Brian Cox, Ridley Scott, Audrey Hepburn (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Omnibus je britský dokumentární seriál věnující se umění, vysílaný hlavně na BBC 1 ve Velké Británii. Program byl nástupcem umělecké série Monitor (od r. 1958). Běžel od roku 1967 do roku 2003, obvykle se přenášel v neděli večer. Během své 35leté historie získal program 12 ocenění Britské akademie filmových a televizních umění (BAFTA). V cyklu se věnovali například Ridleymu Scottovi či Jeanu Reno. (sator)

(více)

Recenze (1)

sator

všechny recenze uživatele

Omnibus je britský dokumentární seriál založený věnující se umění, vysílaný hlavně na BBC 1 ve Velké Británii . Program byl nástupcem umělecké série Monitor . Běžel od roku 1967 do roku 2003, obvykle se přenášel v neděli večer. Během své 35leté historie získal program 12 ocenění Britské akademie filmových a televizních umění (BAFTA). V cyklu se věnovali například  Ridleyi Scottovi či Jeanu Renoirovi. ()

Reklama

Reklama