Reklama

Reklama

Tátou krok za krokem

  • Francie Tout pour être heureux
Trailer

Obsahy(1)

Antoine, který je posedlý nahráváním úspěšné desky mladé popové zpěvačky, považuje své desetileté manželství s Alicí - krásnou, skvělou soudkyní a milující matkou jejich dvou dcer - za samozřejmost. Dokud ho Alice jednoho dne nevyhodí, nepožádá o rozvod a nenechá mu dcerky dva týdny na krku! Antoineovi, který je vyčerpaný z práce a zaskočený běžnými rodičovskými povinnostmi, které dosud nepoznal, dává toto nucené opatrovnictví pěkně zabrat. Krůček po krůčku však začne své dcery poznávat a zjistí, co vlastně znamená být otcem – a náhle pocítí obrovskou radost ze sdílení nenahraditelných okamžiků, zatímco se učí žít – a milovat. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Bohužel jedna z těch slabších francouzských dramat (komedie bych tomu zrovna neříkal), kde je asi největší problém v hercích. Ne, že by byli vysloveně špatní...jenom film byl s nimi vysloveně nezáživný. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Po přečtení obsahu filmu jsem sbíral odvahu na shlédnutí a dalo mi to tolik, jako přečtení článků z časopisecké poradny o vztazích. Film spíše pro ženy. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Ani z tebou, ani bez teba.“ Otec, ktorý pred rozvodom opäť objaví svoje mladé dcéry a manželku, s ktorou sa rozvádza. Film nie je „komédia“, ani „dráma“. (A rovno tam chýbajú tie ozajstné Francúzke ingrediencie). Z hereckej stránky len (veľmi) priemerné výkony. Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Téma ne zrovna ideální otec a starost o děti stokrát jinak. Tentokrát ve francouzské verzi, na kterou jsem se i těšila. No, docela zklamání. Komediálních prvků moc nebylo, zajímavá pasáž starání se otce o děti trochu uspěchaná, poněkud slabší konec (ano, čekala jsem jiný konec). Jinak obsazení slušné, postavy sympatické, prostředí fajn - líbil se mi nový Antoinův byt. ()

Reklama

Reklama