Reklama

Reklama

Mafie vraždí jenom v létě

(seriál)
  • Itálie La mafia uccide solo d'estate (více)
Itálie, (2016–2018), 21 h 55 min (Minutáž: 46–70 min)

Tvůrci:

Pif

Režie:

Luca Ribuoli

Hrají:

Claudio Gioè, Anna Foglietta, Francesco Scianna, Edoardo Buscetta, Angela Curri, Nino Frassica, Domenico Centamore, Valentina D'Agostino, Nicola Rignanese (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Televizní seriál sledující příběh stejnojmenného filmu. I tady Pif vypráví příběh mladého palermského chlapce v bouřlivých sedmdesátých letech, kdy tam mafie oficiálně neexistovala… (Filmbox)

Recenze uživatele Kleinbauer k tomuto seriálu (1)

Mafie vraždí jenom v létě (2016) odpad!

Naprostá chujovina pro dutohlavy a pasanty psychiatrických a geriatrických ústavů, kteří slintají beze změny nad miskou ústavního blafu jako nad takovým báječným pořadem, jako je Mafie vraždí jenom v létě. Jak jsem se nechal nachytat, ó jéé. Koncentrace trapností a neuvěřitelně hloupých dialogů na mentální úrovni žáčka první třídy opepřená lascivními oplzlostmi pro vilné seniláky, které ze sebe tlačí televizní hvězdy věhlasu, jenž nepřekročí práh venkovského televizního studia. Satira, komedie? Já opravdu nevím, drama to tedy rozhodně není, jak nějaký trouba uvedl v tiráži snímku. Největší prča přijde na závěr každého dílu, když se divák dozví, že dílko je věnováno všem statečným lidem, kteří bojují proti mafii. ()

Reklama

Reklama