Reklama

Reklama

Rozhovory o jedný vysoký holce

  • Rumunsko Câteva conversaţii despre o fată foarte înaltă (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Společná bývalka, fotoalbum, rozhovory na internetu, schůzka v kavárně, návštěva. Dvě dívky spolu navazují milostný vztah. Zatímco se sbližují, jsou nuceny čelit věcem, které je rozdělují... Dvě mladé ženy si začnou na internetu psát o třetí, vysoké bývalce obou z nich. Zatímco je rozhovory rychle sbližují a ony spolu začnou flirtovat, narůstá mezi nimi propast. Jedna hledá odpovědi a lásku z bezpečí svého domova, ta druhá je mnohem sebevědomější a ochotná riskovat. Když si spolu vyrazí, nepřiznají se tak automaticky ke své homosexualitě? Snímek Bogdana Olteanu přináší polodokumentární pohled na lásku dvou holek v jednom bytě v dnešním předsudky prostoupeném Rumunsku. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Akaja 

všechny recenze uživatele

Jednostranný náhled do světa mladých leseb v Rumunsku. Že sledujeme víceméně pouze dění v bytě hlavní hrdinky a obrazovky dvou počítačů jsem si překvapivě uvědomila až v samém závěru filmu. Snímek je komorní výpovědí o neschopnosti žít dřív tak samozřejmým nezávazným životem “venku”, mimo hájemství internetu a konejšivé stěny bytu. ()

F2003F 

všechny recenze uživatele

Obyčajná ničím výrazná lesbická dráma absolútne neporovnateľná napr. s La vie dAdéle. Francúzi to vedia oveľa lepšie. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

“Sneh mi padal do očí, medzi slzy.” Trochu gýč, ale dobre sa to sleduje a počúva. Také tiché, nočné rozhovory, mám rád tieto veci. A nevadí mi ten charakter. Akurát zahraté to mohlo byť lepšie. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama