Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 7

(pořad)
  • Slovensko Česko Slovensko má talent 7

Obsahy(1)

Vstupte do magického světa neuvěřitelných talentů s novou moderátorskou dvojicí Luisou Garajovou Schramekovou a Davidem Gránským. Nechejte se zasáhnout tou největší show plnou kouzel a úžasné zábavy v hlavní roli s naší fantastickou porotou v čele s Jarem Slávikem, Martou Jandovou, Jakubem Prachařem a Dianou Mórovou. (TV Prima)

Recenze (29)

castor 

všechny recenze uživatele

Vážně? Pořád tolik talentů? Nee. Každé dítě, ač předvede cokoliv, prakticky automaticky postupuje, kdokoliv se „silným“ příběhem á la umřel mi otec/teta/činčila zrovna tak. Je talentem, když někdo umí perfektně hrát na housle nebo jiný žonglovat s motorovými pilami? Kdo posoudí, co je talent a co obyčejná píle? Snesitelný formát je dávno pryč, neustále natahujeme vše, co se ještě krapet natáhnout dá, porota nepřirozeně huláká a permanentně stoupá. Pár minut slávy prostě zřejmě v téhle zemi potřebuje snad úplně každý. Jakub Prachař pořád (docela) fajn. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Totální úlet a nedodělek. Neznám předchozí české řady, ani jiné jazykové mutace, takže nedokážu posoudit, nakolik se jedná problém globální či lokální. Ale vzhledem k oblíbenosti této show si myslím, že podobně chabý závěr je opravdu pouze v naší verzi. Pokud vynechám oprávněnost či neoprávněnost jednotlivých vystupujících, musím uznat, že castingová kola spíše fungují a dívat se na ně dá. Dost průser je ale to co nastává po nich. Postup z castingových kol totiž pro soutěžící nemá žádný význam a porota v naprosto suchopárném díle vybírá, kteří z postupujích půjdou opravdu dál, a kteří definitivně vypadnou, WTF? V dalším díle znovu pustí vystoupení soutěžících z úvodních kol, WTF? Zpěváci pak jako jediní mají možnost vystoupit, ale v totálně mrtvém studiu, WTF? Konec je prostě ohromný průser a zabíjí veškeré pozitivní dojmy ze začátku. Žádné postupné vypadávání, gradace vystoupení, objevování talentů... Tohle je fakt zmar a čistě komerční událost, která chce jen za co nejméně získat co nejvíce... Něco takového je ale třeba umět. S porotou problém nemám, moderátoři naprosto tragičtí (ale aktuálně běžící Voice ukazuje, že to jde i hůř) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Skončili sa letné prázdniny a tak je najvyšší čas zaradiť do programovej štruktúry overený formát, na ktorý ešte nevypršala licencia. Preto nám chce slovenská komerčná televízia JOJ už po siedmy raz nakukať, že "Česko Slovensko má talent 7". Kde skončili víťazi z minulých ročníkov? Ani pes po nich neštekne. Tento krát bude objavovať zázračné talenty nechutné quarteto niktošov: slávny gay-porno herec Roman Gregor (Jaroslav Slávik), odjebek Jakub Prachař, vrcholne nesympatická hlupaňa Diana Mórová a afektovanú speváčka Lucii Bílou nahradila mizerná speváčka Marta Jandová. Odpad! ()

AlfaNumerO odpad!

všechny recenze uživatele

Kriste pane, ten model, kdy volají po Skypu a prakticky bez signálu. Jako vážně? Finále bez obecenstva. Kde do háje navíc vyhrabali ty šílený moderátory? Celkový dojem je naprostá lacinost, zoufalost na entou. Do koše s tím. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Sláva“, tak nám to konečně skončilo. Gratulka vítězce – na ty svoje roky hrála na bubny hodně dobře, kondolka Bokymu – Byl jsem rád, když už konečně zmizela Bílá a nahradila jí Jandová – teď se ještě zbavit Slavíka a Diany – no a ono by se na to snad dalo ještě i dívat. Z moderátorů nechat jen Gránského – ta slovenka to byla katastrofa… ()

Sidonka odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se zase podívala. Nejlépe o úrovni soutěže vypovídá semifinále, přímý přenos bez živého vystoupení, kdy tři účinkující pouze seděli na židlích a byl s nimi veden kratičký rozhovor. Na živé vystoupení prý televize nemá správné prostory! Tak proč to pořádají? Show bez vystoupení talentovaných účinkujících i s absencí diváků, poroty, pouze s dvojicí pochybných moderátorů. Mrtvé a velice smutné. Snad každých pět minut nekonečné reklamní bloky. Do toho spuštěno krátké SMS hlasování, aby se rozhodlo pouze o vypadnutí dvou lidí. Naprosto zbytečný pořad. Navíc mnoho soutěžících bylo pozvaných ze zahraničí, kde už je dávno objevili jiní. Proč se tedy pořad jmenuje Česko Slovensko MÁ talent? A mohla bych pokračovat... Když na to televize nemají, ať to nepořádají. Chtěla jsem dát jednu hvězdu za některé soutěžící, ale to laciné semifinále pořad nadobro zabilo. ()

octopuska odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý úpadek TV tvorby. Nic tupějšiho jsem snad neviděla a stačil mi jeden díl, který jsem náhodou viděla na návštěvě. Dala jsem to jen s lahví dobrého vína a už nikdy více. Kde ty šílený zjevy vyhrabali, to měla Kociánka sanitární den? Jinak to není možný. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Reality show v licenci ze zahraničí , v které se pokouší lidé ukázat svůj talent od akrobacie, zpěvu, kouzlení, zakopávání apod. Nic proti takovému pořadu i já někdy koukám, co někteří lidé opravdu dovedou nebo čím jsou schopni se živit, ale sedmou řadu musím okomentovat kvůli finále. Nic proti sympaťákovi Gránskému, ale jako moderátor živého přenosu, kde občas musí zaimprovizovat dost okatě selhal, viz. hláška při vyhlašování postupujících, kdy se to snažil zdramatizovat do poslední sekundy, prohlásil k slepé zpěvačce: " Je mi to líto, ale postupujete!" ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že tuto sérii nešlo dokoukat. Pokud člověk netrpí nějakou mírnou až těžší demencí, pak je schopen přepnout na něco jiného... jinak tiše trpí. Ale věřím, existují lidé s různými fetiši. Za prvé, Gránský a Garajová jako moderátoři selhali, něco tak nevtipného a debilního jsem ještě v moderátorské pozici neviděl. Jestli jim ještě někdy přijde nabídka na moderování, což bych se hodně divil, tak by se na to měli rozhodně vysrat. Co se týče celého pořadu, bohužel mi přišel už příliš umělý - snažil se tlačit na city, každý talent musel mít těžký životní příběh plné rakoviny, drog a válek ve Vietnamu. A porota? Ta z toho udělala největší frašku, náhodně, po americkém stylu, obdivuje a tleská něčemu, čemu se tleskat snad ani nedá. ()

denbrough 

všechny recenze uživatele

Obcas zajimava vystoupeni, nekdy dokonce vyjimecna. Porota ma stridave lepsi a slabsi chvilky.. ale co ten porad posledni sezony nejvic "zabiji", je koncept vyrazovacich boju. Tento rok dopadlo semifinale NAPROSTO katastrofalne. Se sentimentem vzpominam na semifinale prvnich rad, kdy byly napr. 2 semifinale po deseti vystoupenich, a z toho 3 ucinkujici postoupili na zaklade hlasu divaku do finale. Letos to byla opravdu jedna hnusna "bramboracka".. :-( ()

nikinikiniki odpad!

všechny recenze uživatele

Trapárna... A bejt Slávikem, dám se na trh práce s překladatelstvím :D Jsem moc ráda, že nám v Česko-Slovenským talentu tenhle absurdní člověk ukazuje, jak dokonale ovládá cizí jazyky :)) ()

bmx6 

všechny recenze uživatele

Nezkusíš,nevíš.....jako vážně??? Porota a moderátoři jsou čím dál tím trapnější a je to stejně všechno dokola,dokola. ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Jeden by řekl, že z toho lidu nejde něco vyždímat. A stále překvapen, že jde ;) Jako opět se ukázalo pár skvostů ve svém talentu ... a díky za ně. Čtvrtina poroty je studená, zbytek je opět veselej, vtipnej, trefnej. ()

Reklama

Reklama