Reklama

Reklama

Manyeoeui sarang

(seriál)
Jižní Korea, 2018, 12x54 min

Recenze (4)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Kdo pamatuje starý titul moje krásná čarodějka, má představu o co půjde i tady. Korejský seriál si bere jen něco z originálu má svoje jednoznačné klady, hlavní dvojku So-hee Yoon, Woo Hyeon hrají skvěle a rozhodně by bylo fajn vidět je znovu jinde. Vytřískali z modelové dvojice bohatý, nesnesitelný ředitěl vs. potměšilá čarodějka maximum. Dalším kladem je střídmá stopáž 12 dílů, celkem povedený humor, hlavní osa příběhu a vedlejší postavy slabší, včetně menšího využití bishíka č. 2 Rozhodně však svěží vítr a nadprůměrný titul za 3,5 hvězdy. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Naozaj silno roztomilý seriál o problémoch mladej čarodejky a jej babičiek, mimochodom, babičky stoja za to. Samozrejme sa do príbehu lásky zamotá osud a jeho poprepletané nitky aby osudovú lásku trochu zamotal. Skutočne veľmi pekné, romantické a sladké. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době korejský seriál, který jsem dokázala dokoukat do konce, za to si zasloužil hvězdičku navíc. Jinak je vesměs velmi průměrný, snad jen hlavní postavy méně přehrávají než tomu obvykle bývá. Scénář mi přišel poměrně nepodařený, mihlo se tam několik postav, které byly představeny divákovi a potom zase zmizely, aniž by se nějak vysvětlilo, proč se tam vůbec objevily. ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Milá "rozprávočka". Dielov bolo tak akurát, babičky hrali perfektne... Osud "polievkového chlapca" bol trocha nedotiahnutý do konca. ()

Reklama

Reklama