Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je dopaden a postaven před soud sociopat Martin Kagan, který znásilnil a brutálně zavraždil vysokoškolačku Jenny, její starší bratr John Lomax, zkušený instruktor policejního týmu SWAT, předpokládá se, že spravedlnosti bude učiněno zadost a vrah bude odsouzen k smrti na elektrickém křesle. Jeho víra ve spravedlnost je však otřesena, když se jeho předpoklad ukáže zcela mylný, protože inteligentní Kagan využil své dokonalé znalosti zákonů a soudní praxe k manipulaci, která vede liberální vězeňskou psycholožku, doktorku Alici Barnes k tomu, aby všemi silami prosadila změnu rozsudku smrti na trest vězení ve vězeňské psychiatrické klinice. Přestože se Lomax zdánlivě vzpamatuje ze smrti své sestry a vyrovná se s útokem lehce bláznivé ženy, která se pokouší osvobodit svého bratra odsouzeného k smrti, jsou jeho přítelkyně, reportérka Liz Pierce, i jeho kolega Dan Mason znepokojeni jeho úmyslem proniknout do vězení, kde je Kagan držen, a zabít ho. Nikdo netuší, že zatímco se Lomax chystá proniknout dovnitř, Kagan zatím ve vězení rozjel svůj plán, jak se dostat ven. Vyprovokuje svého souseda Billa Loomise k útoku a pak využije zmatku a zmocní se doktorky Barnesové jako rukojmí. Je odhodlán prostřílet si cestu ven bez ohledu na počet lidí, které přitom zastřelí. Cestou ke svobodě však narazí na nepřekonatelnou překážku...Johna Lomaxe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to taková řežba jako třeba Smrtící nabídka. Speakman tu má vesměs jenom kratší souboje, ale milovník jeho neopakovatelnýho bojovýho stylu se u toho zabaví dostatečně. Navíc potěší vedle hlavní hvězdy i solidní psychopat v podání Michaela Shanera herce který nemá ani profil na CSFD který tady rád vraždí lidi a pronáší přitom z úsměvem na tváři hlášku : život je fajn, láska je lepší! A kapitolou samo pro sebe je James Brolin jako ďábelský ředitel věznice. Nečekejte od toho žádnou akční extázi spíš příjemnou jednohubku na nudnej večer a nebudete zklamáni.60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pustil som si to ako ďalší akčný béčkový flák v ktorom Jeff Speakman predvedie nejaké bojové kúsky. V tomto smere to neobstojí. Akcie tu je minimum. Tvorí je len pár kratučkých bitiek v ktorých síce Speakman znova predvedie svoje typické rýchle ruky, ale po choreografickej stránke za veľa bojové scény nestoja. Hlavný dôvod prečo dávam 2 hviezdičky sú skvelí záporáci. Michael Shaner ako vraždiaci psychopat a James Brolin ako sadistický riaditeľ väznice. Obidvaja tu majú množstvo zábavných hlášok, vďaka ktorým som sa skvele bavil. Keby mali väčší priestor, tak možno dám aj tretiu hviezdičku. Ale bohuziaľ tu príliš často otravuje Speakman v nudnej línii o pomste za smrť svojej sestry. Takže ako akčný film to neobstojí, ale ako zábavná paródia to funguje perfektne. 4/10. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Upřímně to tak strašný nebylo. Herecký výkony ředitele věznice a toho psychopata se mi fakt líbili, oba byli dobří magoři. Jen tento film není tak akční, no skoro vůbec, jako akce tu je ale víceméně skoro žádná, takže pozor. Žánr akční by tu měl být až na posledním místě, takže kdo čeká, že Jeff se tu pořád bude ohánět a střílet, tak si pusťte od něj jinej film. Ale celkově příběhově to tak hrozný nebylo a neměl jsem s tím vůbec problém. Jasně, další pomsta, ale tentokrát právě postava psychopata mne fakt bavila a nebýt tohoto výkonu, dal bych filmu určitě menší hodnocení protože jinak je to průměrné kecací béčko, které má občasnou akci. Zatím pro mne nejslabší počin Jeffa, ale tak strašný to opravdu není. ()

Reklama

Reklama