Reklama

Reklama

Ed Stafford: do neznáma

(seriál)
  • Velká Británie Ed Stafford: Into the Unknown

Obsahy(1)

Věhlasný rekordman, britský průzkumník Ed Stafford hledá pravdu za záhadnými satelitními snímky nejodlehlejších míst světa. Každý díl se inspiruje jedním snímkem pořízeným z vesmíru, který zobrazuje podivná a nevysvětlitelná znamení v neprozkoumaných a odlehlých lokalitách naší planety. Ed má za to, že jediným způsobem, jak jim přijít na kloub, je vyrazit do těchto pustých míst a vydat se napříč světem do Etiopie, Brazílie, Zambie, Západní Papuy a na Sibiř, aby zjistil, co tato znamení představují. Ed spoléhá nejen na své dovednosti průzkumu a přežití, ale musí také využít místních zkušeností a pohostinnosti, chce-li svého cíle dosáhnout. Na cestě do neznáma bude čelit různým překážkám, od nemoci po nebezpečnou zvěř. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (3)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série ...u těchto "dokumentů, reality show", samozřejmě nastává otázka, jak moc to je autentické. Můžeme se na toto téma bavit do aleluja, ale fakt je, že co se líbivosti a zábavnosti týče, je Do neznáma fajn pořad, a člověk vidí minimálně kouty a místa, kam se nepodívá většinou ani v klasických pořadech o přírodě. Ed Stafford je fajn :-) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ešte o niečo lepšie než predchodca Marooned with Ed Stafford (2014). Tu sa nám Ed v každej epizóde dostane do rôznych krajín a hlavne podnebí. Sneh, púšť, džungľa a iné prostredia plné boja o prežitie. Asi to najhoršie čo som videl, bolo v púšti, kedy mal Ed málo vody a zjedol surové mäso a následne zvracal takým ohavným spôsobom, že mu to vyrazilo predné zuby. K tomuto TV-programu sa rozhodne ešte vrátim a som rád, že ho mám v HD rozlíšení, pretože tá krajina a scenérie sú nádherné. Ja si veľmi prajem, aby sme sa ešte dočkali mnohých takýchto TV-programov a sérií s Edom Staffordom, pretože sa rozhodne jedná o to najlepšie, čo môžete dnes vidieť o boji o prežití a o nehostinných podmienkach tejto planéty. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Eduard je sympaťák každým coulem, sice to nemá ten drájf jako Bear, ale to nic nemění na tom, že je to zajímavý a že je Eduard takovej survájvl král. 80% P.s.: spát na Sibiři venku? to je kurva výzva ! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama