Reklama

Reklama

Drifter

Trailer

Obsahy(1)

Bratia Miles (Aria Emory) a Dominic (Drew Harwood) sa v postapokalyptickom svete snažia prežiť nástrahy, ktoré na nich číhajú na každom kroku. Keď prídu do mestečka Demyl, začína sa najnebezpečnejšia časť ich cesty - mesto je totiž obývané krutou kanibalistickou rodinou, ktorá si z nič netušiacich návštevníkov pripravuje chutnú večeru. (Marceloo)

(více)

Recenze (11)

tron 

všechny recenze uživatele

Ak sa to niekomu páči, tak v pohode, ži a nechaj žiť, ale toto šlo úplne mimo mňa. Nevravím, že sa mi nepáčia niektoré vyložene „humusné“ horory. Ak sú zaujímavo spracované a poňaté „vážne“, spravidla ma oslovia a myslím si o sebe, že ich viem (d)oceniť. Toto ale bola na môj vkus priveľká „fraška“ a príliš sa to vyžívalo v extravagancii, za touto oslepujúcou pozlátkou sa ale neukrývalo nič hlboké, čo by ma zaujalo. Mad Max skrížený s Texaským masakrom motorovou pílou. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Režisér Chris von Hoffmann bude pro drtivou většinu zdejších uživatelů pravděpodobně zcela neznámou postavou. Já jsem naopak jeho hororový debut už nějaký ten pátek netrpělivě vyhlížel, jelikož mám celou režisérovu dosavadní tvorbu zevrubně nastudovanou. Chrisův specifický rukopis, který zahrnuje především výbornou práci s kamerou a podmanivou hudbu, je patrný na všech jeho dosud vyprodukovaných kráťasech. Vhodně zvolené prostředí špinavého zapadákova kdesi uprostřed vyprahlé buše k jejich opětovnému efektivnímu využití vysloveně vybízelo a v tomto směru je snímek bezchybný. Drifter však bohužel znatelně doplácí na nenápaditý scénář, který nechá diváka v dané díře doslova uvíznout společně s ústřední bratrskou dvojicí. Chybí zde jakákoliv atraktivní zápletka, která by příběh někam posouvala. Jakožto hororový expert jsem tak z výsledné podoby hororu poměrně zklamán a udělím pouhé silnější dvě hvězdy. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dvaja bratia sa v postapokalyptickom svete snažia prežiť nástrahy, ktoré na nich číhajú na každom kroku. Keď prídu do mestečka Demyl, začína sa najnebezpečnejšia časť ich cesty, keďže je mesto obývané krutou kanibalistickou rodinou, ktorá si z nič netušiacich návštevníkov pripravuje chutnú večeru. - Hixploitation je jedným z mojich najoblúbenejších hororových subžánrov, ale v posledných rokoch okrem malých výnimiek výrazne stagnuje. Drifter neprináša nič nové do tohto subžánru, ale ako režijný debut to nie je najhoršie. Je to celé ladené do Grindhouse štýlu, všetko je špinavé, nechutné a nepríjemné, čiže tento štýl sa podarilo spracovať dobre. Ale herecké výkony a hlavne hudba sú katastrofálne. Krvi a brutality nie je tolko, kolko sa tu ponúkalo, ale vo výsledku z toho nemám úplne najhorší pocit, a ak režisér na sebe zapracuje, mohol by sa aspoň na béčkovej hororovej scéne presadiť. Jeho nový horor Monster Party má už aj lepšie herecké obsadenie, takže si ho určite budúci rok pozriem. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jedná se o jakýsi zaplivaný hixploitation, který se dokonce může tvářit jako postapo. Celý film je dost odpudivý, což ani nevím, jestli je dobře, nebo špatně, ale chybí jakýkoliv příběh, což je informace dost podstatná. Divák tím pádem sleduje dva jak sirotky zasraný typy, jež prochází pouštím očistcem. Mě to moc nebavilo, i když vizuál k zahození není. 45% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Svět ne svět tenhle film se stejně nepovedl a nudil, což je poslední dobou u více filmu no bohužel snad zase příště. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Prvních dejme tomu dvacet minut to působilo jak road movie, kdy dva maníci na cestě vyprahlou krajinou potkávají divné lidi, které čas od času odprásknou. A jako takové to mohlo snad i fungovat. Jenže pak se dostali do jakéhosi zapadákova plného bizarních křupanů a to se dalo vydržet jen chvilku. Vizuál je sice fajn, ale víceméně je to jen hezky nasnímaná sračka. 15% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „Drifter“ má celkem zajímavou, i když neoriginální vizuální stránku. I přesto se ale nepodařilo z ní cokoli vytřískat. Nejsou zde napínavé scény, jež by vás dovedly pohltit, napnout. Jen sem tam možná šokovat, ale na to to není prostě dost dobré. Na to je snímek moc uondaný a slabý, herecky nevýrazný a dějově plochý. Tady měly být emoce, ale nejsou tu žádné. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

20% - komentář 20ti slovy: Scénář na půl stránky A5...dvojité řádkování...velikost písma 60. Jediné co ušlo, tak špinavé a nechutné gore prostředí s dementní partičkou místních. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Skvělé zvukové pozadí umožňuje zážitek. Ten ovšem není pro slabší povahu. Není to až tak o gore, ale o celkové atmosféře a vyznění celého snímku. Škoda občasného zbytečného žvachtlání, mohlo to mít o deset více. ()

Reklama

Reklama