Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokované obyvatelstvo New Yorku děsí série nevyjasněných brutálních vražd. Nemilosrdným zabijákem je záhadný dvoumetrový muž v policejní uniformě. Matt Cordell byl dříve poctivým policistou, který neohroženě bojoval proti zločinu. Po falešném obvinění, se ale ocitl sám ve vězení kde byl nelítostně zohaven a zabit spoluvězni. Nyní se vrací jako zombie a prahne po pomstě. Z hrůzných zločinů je však obviněn vyšetřovatel Jack Forrest, který se i se svou milenkou Teresou vydává po stopě Cordella, aby dokázal svou nevinu... Ve své době velmi úspěšný horor s kriminální zápletkou natočil v r. 1988 William Lustig. V epizodní roli se tu objeví i dnes slavný režisér Spider-Mana Sam Raimi. (Vojcl)

(více)

Recenze (159)

vincchuppo 

všechny recenze uživatele

Zajímavý filmek. Popravdě, čekal jsem, že to bude o dost horší. Ale ona to naopak byla celkem atmosférická a příjemná, samozřejmě i vražedná, podívaná. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková vypalovačka, která postupně graduje. Ušmudlané prostředí, vhodná dobová hudba a Maniac Cop jako pořádný hranolek. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Čistokrevný 80' béčko. Zabiják je fajn, pár dobrých mordů se taky najde a přítomnost Bruce Campbella vyloženě potěší. Existují určitě mnohem lepší béčka s osmdesátek, ale tohle jako jednoduchá vyvražďovačka dostatečně funguje a nenudí. ()

intro 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tenhle film mě moc nedostal. Nejdřív jsem chtěl dát jen dvě hvězdy, ale kvůli mému oblíbenci Ashovi ( Bruce Campbell) dávám tři. Jinak slabší průměr. Já dávám 45%. ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Děs, bída, a nuda. Strašná idiocie a spoustu nelogičností. Počítal jsem s tím, že to bude béčko. Ale tohle je ještě horší. Nachází se zde dokonce převídatelný konec. Jsou mnohem lepší snímky i v roce 1988. Už po deseti minutách filmu se mi zdálo, jako bych byl v polovině. Prostě z ničeho nic se tam něco rozjede. Člověk ani neví jak. Je to děs. ()

soviczka 

všechny recenze uživatele

Noční můry, které mi v dětství způsobila videokazeta s německy nadabovaným hororem Maniac Cop, mám dodnes v živé paměti. Proč jen mi to tenkrát naši udělali??? ()

bodula 

všechny recenze uživatele

Zase jedna VHS, rychlodabing a Bruce Campbell, dětský to můj hrdina! Dodnes si pamatuji první vraždu a šrotování dětského mozečku, proč pan policajt zabil tu hodnou blonďatou paní a ne ty zmetky, kteří jí pronásledovali :-) ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Další z pecek, u kterých jsem se jako malý bál. Dusivá atmoška, působivé hororové scény i vraždy. Hudba se povedla a podtrhuje dnes kultovní klasiku. Matt Cordell nerozdává pokuty. Vybíječka na policejní stanici - Luxus! ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Jeden z hitov 80-tok ktoré mal kamošov otec na VHS-ke na poličke. No a vôbec nie zlé, a ubieha to celkom rýchlo len dosť veľa mordov je off-screen a paradoxne ku koncu sú aj bez gore. Ale fajn uvidíme čo prinesie part 2. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů mého mládí. Tenkrát mě dokázal pěkně vyděsit. No teď se mu to už nedaří. Děj je docela plytký, moc se tam toho neděje. Závěrečný "match" nic moc nebyl a během filmu se do děje vkrádala nuda. Vše zachraňuje skvělá hudba. 65 % ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

Obývák u bratrance, koukání na tajňačku, přelom osmdesátek a devadesátek, nostalgie a spousta hororových dětských snů. ()

Madax 

všechny recenze uživatele

Maniac Cop je prostě jeden z hlavních filmů mého dětství a nemůžu mu dát míň než plný počet, to prostě nejde. ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Naprostá spokojenost! Skvělá atmosféra (80. léta), dobré akční scény, příběh určitě ne pitomý a charizmatičtí hrdinové.. A moc se mi líbily záběry na New York (včetně těch "železničních"). ()

Související novinky

Refn chystá další seriál

Refn chystá další seriál

13.10.2019

Režisér Nicolas Winding Refn (Drive, Neon Demon) se chystá opět ponořit do světa televizní krimi. Pro HBO teď natočí adaptaci kultovní filmové série Maniac Cop. Děj se odehrává v Los Angeles, kde… (více)

Reklama

Reklama