Reklama

Reklama

Matt Cordell (Robert Z'Dar) býval poctivý policista až do té doby, než ho nespravedlivě odsoudili a poslali do vězení v Sing-Singu mezi kriminálníky, které sám předtím stíhal. Ti ho příšerně zohyzdili a zavraždili. On poté ožil a vraždil v ulicích bez rozdílů. Nyní potřetí je jeho stopa naplněná krví až po okraj. Kouzelníka Voodoo nenechá ani nachvíli v klidu. Podaří se detektivu Forrestovi (Robert Davi) šíleného policajta konečně zlikvidovat navždy? (Hamer Film)

(více)

Recenze (70)

choze 

všechny recenze uživatele

Už ve dvojce našel Cohen Cordellovi nezvyklého parťáka a teď mu rovnou přihrál roštěnku, což byl podle mého originální a zajímavý nápad, který bohužel zůstal nevytěžen a my neuvidíme párek maniakáních poldů v akci. Akčnost dvojky je zapomenuta a zůstalo u průměrného slasheru (nakolik se v jednotlivých motivech a scénách Cohen vykrádá a nakolik jde o trademarky série, toť otázka), který povyšuje cool zabiják a dobrý protihráč opět v podání spolehlivého Roberta Daviho. Taky bych si dokázal představit lepší zakončení série a souhlasím, že cpát tam to woodoo nebyl nejlepší nápad, ale zas tak špatné, jak tu mnozí tvrdí, to není. Stačí kouknout na pozdější Cohenův/Lustigův počin, STRÝČEK SAM. A k tomu tu máte cameo Teda Raimiho. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Třetí díl prostě musel vzniknout. Hudební absence Jaye Chattawaye není až tak hrozivá. Goldsmith do toho vnesl duchovní atmosféru, která se k vybraným lokacím velmi hodila. Podzemní chodba nemocnice vedoucí k bývalému kostelu, kde sídlí vzkříšitel je rarita, ta správná rarita. Ovšem samotný Matt je docela v pozadí a působí spíše jako přízrak ve snech. Robert Davi sežral celou smetanu a ještě si přidal dvojtou porci karvinského guláše. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nasranej fízl potřetí. Tentokrát Cordell kosí obyvatele NY za pomocí voodoo. Tak přiznám jsem, že třetí díl jsem asi možná ani neviděl. Protože jsem si z něho nepamatoval zhola nic. Začátek snímku byl celkem působivej - Cordellova závěrečný řádění z dvojky kde v pozadí hraje muzika a ještě je slyšet voodoo kletba. Následně už ale film nepřichází s ničím extra novým a jede si to svoje zajetý. Už to ale zdaleka nefunguje tak jako v předchozích dílech.  Poslední třetí díl je jednoznačně nejslabším kouskem téhle série. Pořád to ale není takovej průser aby se na to nedalo podívat. Všechny tři díly mají jedno společný pozitivum, kterým je krátká stopáž filmu. Závěrem jen dodám, že tahle průměrná(možná lehce podprůměrná) série o vraždícím fízlovi už nemá v dnešní době co nabídnout a nemá velkou hodnotu. Pro mě má ale tahle série z nostalgickýho hlediska hodnotu určitě velkou. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tretia a záverečná časť série o vyšinutom policajtovi tentoraz pripomína skorej niektorý diel zo série Friday the 13th. Aj tu totiž hlavný záporák opäť vstáva z mrtvých a je skoro nezničiteľný. Tentoraz sa snaží zaviesť spravodlivosť na krivo obvinenej policajtke. Totálne béčkový sequel je smutnou bodkou za celou sériou a myslím že je len dobre že týmto dielom sa to celé skončilo. Vo vedlajšej úlohe narkomanského lupiča sa tu objavuje Jackie Earle Haley (Rorschach z filmu Watchmen). ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prečo nepoužívaš tlmič?“ – „Milujem zvuk streľby.“ Z Maniac Copa alias Matta Cordella sa v trojke (po vzore Michaela Myersa v Halloweene 6: Prekliatí Michaela Myersa) stáva nesvojprávny šašo v službách okultných sfér. Nepremýšľa; je len tupým vykonávateľom trestu. Dej je navyše na 80% situovaný do stereotypnej nočnej nemocnice á la Halloween 2, čo tiež nie je plus. Do tretice to (inak snaživé) duo Lustig/Cohen prehnalo, lebo dej je prehnane komplikovaný (woodoo, korupcia, médiá) a pritom hlúpy. Cordell prvých 30 minút nikoho nezabije, následne sú vraždy zbytočne bizarné (vyhodí chlapa do vzduchu a kým letí, vytiahne kolt a niekoľkokrát doňho strelí ako kovboj do melóna). Povinné akčné finále je potom už len niečím, čo treba pretrpieť a byť rád, že plus mínus výborne rozbehnutá hororová séria skončila treťou časťou. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Cordell (Robert Z'Dar) zabije ve filmu 11 lidí. (slatkac)

Reklama

Reklama