Reklama

Reklama

The Cry

(seriál)
  • Nový Zéland The Cry
Trailer

Epizody(4)

Obsahy(1)

Mladý pár prožívá typické starosti s čerstvě narozeným dítětem. Náročná cesta ze Skotska do Austrálie skončí velkým neštěstím, které prověří nejen jejich vztah, ale zasáhne do životů mnoha ostatních. Složité vyšetřování a zpytování svědomí spolu s nekonečným žalem ze ztráty nejbližšího člověka rozvine celou řadu otázek a pochybností za jediným účelem – najít odpovědi a dopátrat se pravdy. Vyjde pravda najevo? A jaká je vlastně pravda? (Roman.Ticka)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem začal tuhle mini sérii sledovat, myslel jsem si, že půjde o úplně jiný příběh a obával jsem se, že půjde o další ždímačku na city. Rychle mi ale došlo, že Britové nejsou Američané, pro které je patos prioritou, a mohl jsem se skvěle bavit u počinu, jež je v první polovině dramatem, aby se v té druhé změnil v thriller prosáklý chladným cynismem. Podle mého názoru šlo o skvělou záležitost, berte ale v potaz, že se mi dobře dívalo na Jennu Coleman, které role absolutně seděla. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

V BBC moc dobře ví, co dělají. Vezmou zajímavý námět a s ním spojí alespoň jednoho známého herce, aby vytvořili zajímavou minisérii. Knihu Helen Fitzgerald sice neznám, ale na další roli Jenny Coleman jsem byl zvědav. U prvního dílu jsem si říkal, že to není až takový zázrak, ale závěr překvapil a jsem rád, že jsem vydržel. Pokud neznáte předlohu, tak vás čeká několik překvapivých zvratů a kvalitní čtyři hodiny dramatu, které vás donutí zamyslet se nad tím, jak hrozné musí být přijít o vlastní dítě. ()

Naghavi 

všechny recenze uživatele

Spousta bolesti a utrpení, které se změní v procitnutí a vykoupení...Čtyřdílná série, která by se vešla i do delšího filmu, ale aspoň to ani na chvilku nenudí a je to velmi zajímavý příběh o neštěstí jedné rodiny. ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Tak zase v klidu s těma pětihvezdama, tohle si to opravdu nezaslouží. Jedná se o neurážející drámo thriller, který ale i během těch pár dílů ztrácí pozornost. První epizodu je třeba přetrpět, kde 80% timelajny posloucháte řvoucí batole. Druhý díl je téměř bravurní, kde se ale zároveň vyloží všechny karty na stůl a poslední dva díly jsou dramatem, kdy je už jasné kdo a co a proč a taky co bude následovat. Zvrat je tu reálně pouze jeden a ty zbylé, které se tak snaží tvářit, jsou děsně čitelné. Nicméně to nenudí a byť to má místy opravdu béčkovou formu, dá se to snést bez potíží a pro někoho, kdo nemá nakoukáno, to může být ještě napínavější. ()

Reklama

Reklama