Reklama

Reklama

Skupina mladých prieskumníkov sa vydá k tajomnému jazeru, aby odhalili tajomstvá oblasti odstránenej z moderných máp a ukrytej za elektrickými plotmi. Keď sa však dostanú do stredu jazera, objavia ostrov, ktorý ukrýva opustené laboratórne zariadenie s desivým dedičstvom: ostrov je domovom smrtiaceho predátora, ktorý si túži pochutiť na tých, ktorí sú dosť hlúpi na to, aby ignorovali varovania. Ale skôr, ako sa budú môcť vrátiť späť, naši nešťastní hrdinovia sú zatiahnutí do boja o život – a ak chcú prežiť, budú musieť spolupracovať. (TV Markíza)

(více)

Recenze (27)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia ekoaktivistov sa vyberie do tajnej oblasti, ktorú plánujú preskúmať a odhaliť všetko nezákonné, čo sa na mieste odohráva. Po príchode nájdu spustošený ostrov a opustené budovy, ale to neznamená, že sú na ostrove osamote. V hlbočinách na nich totiž číha obrovské monštrum, pre ktoré sú vítanou pochúťkou. - V dnešnej dobe sa od straight to DVD filmu z USA asi nič viac očakávať nedá, ale aj na pomery televíznych hororov je tento počin dosť slabý. Prvá polovica je ešte znesitelná, ale tá druhá je už tak natiahnutá, že som počítal každú minútu a s napätím som čakal na koniec. Gore je málo, aj keď niektoré scény sú prekvapivo pekne spracované. Prevedenie krokodíla ani nestojí za reč. Už teraz vidím, ako sa za pár mesiacov tento horor objaví so zbrusu novým vypeckovaným CZ dabingom, ale to, že desiatky extrémne vydarených hororov nemajú ani len titulky, nikoho nezaujíma. Hodinu a pol Vašej pozornosti si tento kúsok nezaslúži. To už radšej choďte hladať tohto krokodíla. + herečka z The Scarehouse + herec z Tremors: A Cold Day in Hell ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvý, pôvodný film "Lake Placid" bol celkom podarený béčkový horror o vraždiacom krokodílovi, ktorý vyčíňal v horskom jazere v Maine. Dal som mu tri hviezdičky. Návrat ku jazeru "Lake Placid 2" bol nudný. Druhú časť som ohodnotil iba jednou hviezdičkou. Tretie pokračovanie "Lake Placid 3" bola taká istá hlúposť ako dvojka. Štvrtá taktiež rovnako zúfalá časť "Lake Placid 4" mala podtitul "Posledná kapitola". A ja som naivne dúfal, že to bude naozaj posledný film z tejto krokodílej mizérie. No onedlho sa objavilo piate pokračovanie s názvom "Lake Placid vs. Anaconda". Ale ani to neurobilo bodku za touto béčkovou croco sériou. V roku 2018 bol vyprodukovaný diel s poradovým číslom šesť. Takže som zhliadol snímok "Lake Placid: Legacy". A opäť tomu nemôžem dať viac ako jednu hviezdičku. Sám seba sa pýtam, že prečo sa stále vraciam ku tomuto zatuchnutému krodíliemu jazeru? * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem jako jediný v rámci série Lake Placid dosud neviděl, ale o nic jsem nepřišel. Každopádně do toho co bylo mezi původním filmem a tímhle se fakt radši i vzhledem ke svým hodnocením znovu pouštět nebudu.10% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Musíme tu věc zabít dřív, než ona zabije nás.- Typický levný představitel fantastických monsterhororů kombinovaných s ekohororem. Skupina ekologických aktivistů přijme výzvu bývalého kámoše a vydá se na ostrůvek uprostřed jezera. Na něm farmaceutická firma prováděla genetické pokusy, a světe, div se, zkřížila dinosaura s krokodýlem. Výsledný mutant je tak dokonalý, že umí lézt po stromech, nezabije ho elektřina a dokáže se i teleportovat. Skupina mladých se postupně zmenšuje a samozřejmě mezi prvními mizí ty nejméně sympatické postavy. Spencer byl rozhodně na zabití! Hloupé dialogy, pixelový krokodýl a mizerné herecké výkony jsou vyváženy krásnou přírodou. Dojde i na ukousnutou hlavu, střeva ven a sežrání v přímém přenosu, které je ale spíše komické tak, jako komická je většina filmu. Ovšem scénu v zatopené části komplexu si herci jistě užili. -Vítej v pekle! A kurva...- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Lake Placid bolo naposledy zaujímavé v roku 1980, keď tam na olympiáde vyhrali americkí hokejoví amatéri nad ruskými boľševikmi, film Miracle on Ice alebo len Miracle. Odvtedy dlho nič, až sa tu "objavil" neviditeľný krokodíl. Najlepší herec za celú hodinu a pol. Z tých, ktorých bolo vidieť, na zaujal len týpek, čo sa silou mocou chce podobať na Keanu Reevesa tým, že mu chlpy lezú už aj z čela. Inak sa na tom dalo celkom zasmiať a nikdy neviete, či práve to nebolo zámerom režiséra. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je třeba uznat, že je zde pár výborně natočených scén a delikátní gore okamžiky, ale celkově je to nepřesvědčivé. . ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Od posledního dílu této série uběhly tři roky, počítáme-li i Lake Placid vs. Anaconda (2015). Jeden by si řekl, že po vcelku úspěšném prvním díle a čtyřech následujících propadácích se už nad touto sérií definitivně zavřela voda na jezeře, ale to byl samozřejmě omyl. Stejně jako Asylum, tak i Syfy si libuje v co nejdelších natahování nejrůznějších sérií a nějaké divácké ohlasy (často dost záporné) jsou jim úplně u zadku. V tomto případě však ještě dlouho před premiérou vyšlo najevo, že tento díl bude zcela ignorovat předchozí díly (až na původní Lake Placid) a půjde si vlastní cestou. Což samozřejmě znamenalo absenci bláznivé Bickermanovy rodinky. Což mi samozřejmě nikterak nevadilo, navíc se mi docela líbil samotný trailer, který dokázal jakžtakž navnadit a sliboval zajímavou podívanou. A já mám tuhle sérii docela rád, přestože nejde o bůhvíjak dobrou podívanou a tuším, že kromě jedničky jsem žádnému dílu nedal ani průměrné ohodnocení. Což se samo sebou nestane ani v tomto případě, ale to neznamená, že by šlo o nějakou katastrofu. Je ovšem pravdou, že i zde se dá narazit na řadu slabin – ale i slušných momentů. Na můj vkus tu bylo až moc nelogických a trapně směšných situací, které mohla zplodit jen hlava chorého scénáristy. Nicméně většina postav mi byla vcelku sympatická, místy se tu objevila zajímavá atmosféra, prostředí kde se natáčelo, bylo pěkné a nechyběla ani trocha toho potřebného gore. Co je však nejčastěji vytýkáno, je to, že obřího krokodýla tu bylo opravdu poskromnu. Tvůrci si však byli vědomi nevelkého rozpočtu a nehodlali se spokojit jen s rozmazanou digitální šmouhou (jako tomu bylo u čtverky a pětky), což jim zase přičítám k dobru. I proto zde pracovali hlavně s náznaky, což se jim v několika případech docela povedlo.40% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Velká škoda protože tohle jsou přesně místa dělané na horor. Skupinka lidí kdy jeden děla zábavu a zbytku to vadí je škoda protože se s hercami dalo pracovat víc. I když náš zabiják něsel moc vidět bylo na jedno stranku dobře na druhou zase ne škoda. Totálně nevyužitý horor herci místo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Standardní hra na honěnou s přerostlým krokodýlem. Od herců či děje člověk nic moc neočekává a tak všechno záleží na predátorovi a jeho žracích postupech. Na krokouše moc peněz nebylo a podle toho také vypadal, ačkoliv musím uznat, že to bylo přecen jen lepší, než většina potvor od Asylum. Ani gore tu nějakou díru do světa neudělá, ale jak píše Marceloo, na televizní srajdu je překvapivě kvalitní. Je to slabota, ale ne z ranku nejhorších. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Natočit snímek „Lake Placid: Legacy“, který je očividně filmem v sérii, jež pojednává o krokodýlovi zabijákovi, který je skutečně velkou bestií, a nepoužít zde minimum scén, kde se krokodýl skutečně objevuje, je špatně. Je to naprosto tragické. Tohle není film o tom, který nás má překvapit tím, co zabíjí. Celou dobu to víme. Tohle je film, jenž je ve výsledku pěkně šmejdsky odvedenou prací. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

03.12.2020 sa mi úspešne podarilo doraziť sériu Sharknado som rád že dnes som ukončil sériu Lake Placid (Jazero, Krokodíly útočia)...teda pravdepodobne ukončil, takéto skvosty sa občas z ničoho nič zvyknú vrátiť v celej svojej nádhere. Jazero 6 vôbec nezačalo zle, aktivisti v boji za našu planétu prichádzajú na uzavretý ostrov, kde údajne prebiehali nejaké experimenty a snažia sa odhaliť pravdu. Na scénu prichádza mega krokodíl, tvorcom sa v jednej vete podarí vysvetliť ako tento príbeh súvisí s Lake Placid sériou avšak od vstupu do komplexu ide relatívne nádejná atmosféra a dej niekam do stratena a tak si aj táto časť tejto série odniesla jednu hviezdičku za snahu protagonistov, aj keď táto zo všetkých posledných 1* hodnotení v sérii bola najsilnejšia. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně nevýrazný už je to opravdu vaření z vody. Předchozí díly jsou aspoň sem tam vtipný, tady je to totální amatérismus. Postavy jsou nesympatický  a proto si nepřejete nic jiného než aby je krokouš co nejdříve sežral. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Parta ekologických aktivistů je pozvána na místo, které není v mapě ani na googlu a které, když objeví dostanou 100 000. Pozval je zde jejich bývalý člen, který je nyní sólo a něco zde objevil. Tak tam přijedou a napadne je krokodýl zmutovaný s prehistorickým krokodýlem. Tahle série po 6 leté pauze pokračuje dalším v pořadím již 6 dílem (pokud počítám i Jezero Vs Anakonda) a osobně nevidím nic světoborného ani na 1 dílu, který nevím a nechápu proč je v modrých číslech ostatní díly se nikdy už do modrého nedostaly jelikož je točily slabší režiséři. Celá série je těžce průměrný s tím, že občas vyšly lepší pokračování (2 a 3 díl) a někdy horší (Poslední kapitolu si třeba ani nepamatuji už i Jezero Vs Anakonda je spíše průměr). Tohle je též průměr na který za chvíli zapomenu (navíc krokodýl je málo vidět a v některých scénách vypadá příšerně) .Několik poznatků na konec P.s.1 kolik těch krokodýlů teda bylo v jedné scéně ke konci utečou do jakési místnosti kde ten krokodýl kvůli své velikosti nemůže sežere aspoň jednoho z nich následuje scéna kdy dojdou na konec té místnosti a zjistí, že se z tama nedostanou a podívají se ven a ten samý krokodýl už je venku a čeká na ně P.s. 2 Když už plánuji něco jak toho krokodýla zabít tak to udělám tak, aby se ten plán uskutečnil ne, že selže tady to navíc vypadá trapně P.s.3 chápu to dobře, že ten krokodýl buď vylezl na strom a sežral tam chlápka co se před ním schoval nebo ta horší varianta ten chlápek bez noh se nějak vyplazil na ten strom a chcípl P.s.4 pokud jsem to pochopil dobře tohle je jako by prequel jedničky jelikož je zde řečeno, že jakýsi chlápek ukradl zmutovaného krokodýla pustil ho do jezera a tam ho krmil což se, ale vylučuje jelikož v jedničce je řečeno, že ten krokodýl zmutoval až poté co tam někdo pouštěl do jezera jakési sračky. Jinak cca do 3 let to vidím na další pokračování. ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Budu nezvykle stručná: "Pro Kristovy rány, Jezero smrti je v porovnáním s tímto paskvilem doslova dílem uměleckým!" Odpadkový koš, prosím! ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se napošesté dozvěděli, proč jsou ti zatracení krokodýli v okolí Lake Placid tak velcí, a odkud se tam vlastně vzali. No, nebudu lhát, to mě potěšilo, protože celá tahle série je v mých očích takovým malým béčkovým kultem - i když jedním dechem dodávám, že za opravdu zábavné považuju snad tak první dva díly, a i ten druhý hlavně proto, jak moc je cheesy. Ale pokus o vytvoření vážně pojatého animal horroru tedy nevyšel. Sice se jakžtakž povedlo zakrýt malý rozpočet v čele s nepěkným digitálním krokoušem, ale to pobíhání po opuštěném vědeckém komplexu na stejně tak opuštěném ostrově velmi brzy ztratí i ten ždibec atmosféry, a chvílemi naznačovaná žánrová sebeuvědomělost vždy hned vezme za své doslovným vydojením dalšího klišé. A jedinou starost, týkající se postav, kterou budete mít, je přání, ať ten příšerně otravný černoch svým brzkým umřením jedno z těch největších žánrových klišé dodrží. Celkově se nejedná o nějaký vyslovený paskvil, jen o úmorně generický podprůměr, který ve finále baví či nudí (většinou spíš to druhé) podobně, jako bláznivé a přetažené čtvrtý a pátý díl, pouze poněkud jinými způsoby. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Film toho druhu, který je tak blbý až je vtipný. Ty dvě sestry se mi líbily. Občas vtip, občas rádoby brutální scéna, která pobavila... účel splnilo ... na zabití času dostatečné ... ()

Reklama

Reklama