Reklama

Reklama

Nekonečný Labůžo

(pořad)

Recenze (12)

H34D 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou pořadu je nedostatečné promo, možná i neatraktivní názvy a náhledy epizod, protože uvnitř se skrývá parádní talk show takových "starých mladíků", kteří mají už něco za sebou, ale pořád si rádi pokecají o videohrách. Těžko v této oblasti může Nekonečný Labůžo hledat konkurenci. Rád si poslechnu klidně i nepříliš hluboký pokec borců, jejichž články jsem v herních časopisech četl před více než 20 lety. Z produkčního hlediska musím ocenit použití zeleného plátna, kdy přímo na pozadí Červ v postprodukci pouští hry, o kterých je právě řeč. Pro hráče videoher - nostalgiky je to velmi příjemné. 8/10 ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Pořad na pohodu, jen těch dílů by mohlo být víc. V pořadu se vytřídá spoustu známých tváří jako Fuka, Rybka a další. Rozhovory prostě baví hlavně s Andrejem Anastasovem. Snad pořad ještě nějaký ten rok vydrží, je to prostě Labůžo. ()

Ukko 

všechny recenze uživatele

Pro nás odrostlé nerdy je to povinnost. zavzpomínáte na staré dossovské hry, herní historii, tehdejší kulturu a hlavně undergroundové prostředí... a DUNGEONY!!! Spolu s Mikolášem Tučkem považuji Jakuba za borce, kteří se oprvadu vyznají. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší domácí herně-publicistický pořad. Určený pro úzkou cílovou skupinu a o to cennější. Příjemný formát, příjemná délka, příjemní hosté. Červ je bůh. ()

chernobyl 

všechny recenze uživatele

Tohle bude rychlé – 1* za Červa, kterej je prostě tak nějak "správně starej", aby pamatoval hry, které už dneska nespustí ani mikrovlnka. 1* za Andreje a jeho offtopic názory, protože tak se o hrál mluvilo. 1* za délku – hodina mi přijde fér, zvlášť když dneska všechno na youtube trvá 15 sekund. No a 1* za ten ubrus, kterej tak krásně ladí s tím pozadím. ()

Murysek 

všechny recenze uživatele

Přesně takové pořady potřebuji, poslouchám a u toho si v klidu píšu makra do excelu a doplňuji, nebo kontroluji data. K tomuto typu práce ideální křoví, audioknihy vyžadují více soustředění na obsah, rádio zase nabízí spoustu zbytečností. ()

Něrpa 

všechny recenze uživatele

Díky zvuku to moc labůžo není. Od prvního dílu upzornění na tichý zvuk a stále je to špatné. Jinak vcelku fajn. Uvítal bych víc ukázek na pozadí, dávkuje to tam jak jed. ()

Vojta-x 

všechny recenze uživatele

Za mě velice dobře udělaný pořad. Od profíků to má daleko. Jenže... Kdo říká, že profíci to dělají dobře. Červ si zve zajímavé hosty, má vždy říci k věci a nenásilné vtipy a rozumně sebevědomý přístup, narozdííl od pořadu Retro Nations, kde Pavel parazituje za Janu Olejníkovi a svým rádoby vtipem deklasuje pořad o několik úrovní níže.  Za mě 5* ()

StrikE94 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, co mě na tomhle baví ze všeho nejvíc. Jakub Červinka? Hosté? Formát? Témata, které jsou mému srdci velice blízké? Přátelská atmosféra? Nejspíš všechno dohromady! Jednoznačně můj nejoblíbenější pořad na youtube. Škoda jen, že díly nevycházejí častěji. Na druhou stranu mám z každého nového přírůstku na kanále obrovskou radost a vím, že opět budu hltat každé slovíčko. ()

LoneGunman 

všechny recenze uživatele

Tady není co řešit. My všichni, kdo pamatujeme časy maringotek s videohrami, éru 8-bitů, černobílých Excaliburů i prvních Score, my, kdo pamatujeme hraní her se čtverečkovaným papírem v jedné a slovníkem v druhé ruce, my si to neskutečně užijeme. Vy ostatní to nezapínejte, pro vás to není. I když se v pořadu sice řeší i nové hry, o nich to primárně není. Je to o té staré herní nostalgii, kterou v době her s rozpočty překonávajícími hollywoodské blockbustery a supervýkonných mobilů už prostě zažít nelze. Tečka, konec. ()

Reklama

Reklama