Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem obě série a musím říct že ta 2. byla o něco lepší, přišlo mně že díly byly lépe vyváženy a nebyly zde takové propady, jako v 1. sérii, kde jeden díl byl super a druhý trapný. Každopádně taková nekorektní zábava, u které jsem se dokázal několikrát pořádně zasmát. Nevím jestli plánují dělat pokračování, ale už bych o to moc nestál, přeci jen si neumím představit, co by chtěli v tomhle autobazaru ještě vymyslet. Takže za mě tyhle 2 série 4* naprosto oprávněně, kdyby stejně kvalitní seriály dávali v televizi, tak bych jí občas i zapnul. No a samozřejmě Petr Čtvrtníček v roli, která mu prostě sedla. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčka žeru, bohužel pro člověka kterej v tom pracuje, nebo tomu aspoň trochu rozumí je to naprosto za hranicí reality. Přepisovat inkoustem TP? To určitě. Uvidíme co vymyslí Monte Petr v dalších dílech. Update po sedmým díle je to naprosto transcendetní a inteligentní zábava a Péťa si to užívá na plnou palbu. Číňan byl výbornej. ()

Reklama

DonQ 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčka obecně moc nemusím, ale Kája Čížek v jeho podání je boží hajzlík a nejde ho "nemilovat" :) Prušinovský nezklamal, točí skvěle a jeho postavy jsou jako vždy naprosto uvěřitelné. Už se těším na další jeho projekty. Pro mne to je režisér číslo jedna v rámci našeho rybníčku, co kus to perla a je krásně vidět jaký má proti zbytku progres. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

velice vítám nový trend českého filmu/TV, kterým je točení takovýchto sitcomových sérií, kde nejdražší položkou rozpočtu je oběd pro rejžu. Hvězdy se obvykle v rámci oživení svého statusu star spokojí se symbolickým honorářem, scénáře jsou rychlé a nekomplikované, prostě moderní a svižná zábava. Jen je škoda, že to většinou rychle končí a téměř výhradně je to jen na internetu ()

zette 

všechny recenze uživatele

Dalsi z velmi povedenych serialu na Stream.cz. Jednotlive epizody sice maji rozdilnou kvalitu, presto se jedna o velmi vtipny miniserial. Nejvetsi zasluhu ma na tom samozrejme Ctvrtnicek, ktery se ve sve roli vyziva. Pozadu nezustava ani Polisenska s Pleslem. Blanik byl asi o pid lepsi, presto velmi povedena zalezitost. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Pro úvodní znělku 1. série byla vybrána píseň „Da Da Da“ od německé skupiny Trio. (SONY_)
  • Ve 3. minutě v pozadí zazní „In The Heat Of The Night“ od Sandry a v závěrečných titulcích hraje „Drive“ od The Cars. (SONY_)
  • Ve 2. minutě v pozadí hraje „Brown Girl In The Ring“ od Boney M. (SONY_)

Reklama

Reklama