Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Recenze (164)

paascha 

všechny recenze uživatele

velice vítám nový trend českého filmu/TV, kterým je točení takovýchto sitcomových sérií, kde nejdražší položkou rozpočtu je oběd pro rejžu. Hvězdy se obvykle v rámci oživení svého statusu star spokojí se symbolickým honorářem, scénáře jsou rychlé a nekomplikované, prostě moderní a svižná zábava. Jen je škoda, že to většinou rychle končí a téměř výhradně je to jen na internetu ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prušinovský vychytal další filmařskou díru a rozjel hodně slušný mini seriál, který brutálním způsobem šije do prodejců aut. A tím vysloveně zaplnil díru na trhu. Nejenom, že mu prodejci píšou pobuřující e-maily, také dostává pochvalné reakce na Streamu, kde se tenhle seriál vyšvihl na samotný vrchol. Já třeba uznávám, že některé postavy vypadají a hraji, jak kdyby je tvůrci náhodně vybrali na ulici, ale i to má podle mě svoje kouzlo. Samotná trojka kempující v dřeváku v bazáči vše vysloveně vynahrazuje. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou a s úspěšností sotva 50%. Čtvrtek si svůj argotickej zápal užívá, vedlejší postavy často za hranou karikatury. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Blbeček, kterej nepozná, že to auto není z Německa, nepozná ani, že to bylo na střeše." Vůbec není vtipné to, že lidé, kteří si tykají s vnitřnostmi vozidla, poklidně okrádají ty, kteří se ve světě motorů neorientují. Jsem jedním z nich, ale od Karlose Čížka bych se nechal okrást s radostí. Čtvrtníčkovo křiváctví je totiž natolik úžasné, že bych mu rezignovaně odevzdal klíče od svého skvělého vozu a odjel bych v nepojízdné plečce disponující lehce omlazeným rodokmenem, stočenými kilometry a pravidelným koupáním ve Vltavě. Karlos mne zkrátka bavil svou osobností, ale to kolem něj chtělo trošku svědomitěji umýt, naleštit a případně i navoskovat. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál s nadprůměrným podvodníkem ve skvělém podání Petra Čtvrtníčka. Nebýt jeho, neměl by o tenhle autobazar zájem asi vůbec nikdo. A to prosím nesrovnávám s Kanceláří Blaník. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Autobazar jak ho neznáte, stream překvapuje. / Viděné epizody z 1 série *12.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 8/10) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou zní tenhle námět výborně, přesně něco mezi čtvrtou hvězdou s bžilionem postav a plnou stopáží a Blaníkem, který zas těž z nenucenosti a otevřenosti internetu, jenže, bohužel, to vůbec nevyznívá tak dobře, jak by mohlo, hned z první můžu jako nepříliš zdařilé ozmačit obsazení, pánové Čtvrtnířek a Plesl jsou sice výborní herci (respektive jeden herec, jeden komik), ale sem se ani jeden moc nehodí, Čtvrtníček nikdy vyloženě hereckými kreacemi neoplýval a tady je to znát, neb by byl potřeba někdo, kdo se netváří stejně v seriálu i v čttv, Plesl je sice herec skvělej, ale hrozně blbě obsazenej a podivuhodného mamelukálního vidláckého automechanika/zlodějíčka prostě nezahraje tak dobře, jak by to jiní zvládli, třetí do party Polišenská je obsazená i zahraná lépe, ale její postava za nejmenší konec provazu a vedlejší, epizodní postavy jsou ke vší smůle zahrané odporně. I kdyby byl scénář sebelepší (jakože není), tak s touhle konstelací toho moc nezvládne. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Zatím p.Prušinovského asi nejslabší tvorba, ale za vidění určitě stojí, "českého podvodníčka" má každý ve svém srdci.!! :-)) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu. Myslím realitu. Naštěstí Monte Karlo k smíchu je dost a může za to hlavně ústřední trojice. Zatímco v Gynekologii Čtvrtníček nebyl nic moc, tohle je obor jemu přímo na míru šitý. A že on umí všechny ty šmejdy skvěle napodobovat! Pokud chcete trochu proniknout do praktik autobazarů, kde je každé auto nebourané, po nekuřákovi , prvním majiteli se serviskou a původem v ČR ( a samozřejmě s minimem navrtěných kiláků na tacháči), neváhejte! :-) Autobaza Monte Carlo právě otevírá a nabízí jen samé skvělé kousky... * * * * ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný pořad na Streamu o autobazaru od tvůrců Kanceláře Blaník. Petr Čtvrtníček to tam celkem zabíjí. "Otevřete to zkurvené auto!" :D ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Myšlenka - skvělá. Čtvrtníček + Plesl - super. Scénář - slabý. Výsledek - člověk se koukne, sem tam se zasměje, ale jednou stačí... 60% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost, u které se chtě nechtě musíte smát. Čtvrtníček má ode mně za tento počin palec nahoru! (Stream.cz) ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Nijak extra vtipné, spíš vůbec, herecké výkony "obětí autobazaru" strašné a i když je to jen komedie, nechce se mi věřit, že by byl někdo mohl být až takhle naivní, jak je zde prezentováno... Škoda, od Prušinovského s Čtvrtníčkem a Pleslem jsem čekal víc... ()

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé díly mají mouchy ve scénáři, ale vynikající herci, zvláště Čtvrtníček jsou skvělí. Hláška střídá hlášku a určitě se to řadí k tomu nejlepšímu ze streamu, hned po kanceláři Blaník.......8/10 ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Potenciál seriálu s neokoukaným prostředím autobazaru a kontinuitou a různorodostí zákazníků potápí občas dost zvláštní přístup k tomu, jak mezi jednotlivými smluvními stranami putují auta a celá dějová linka s dítětem/zamilovaností. Petr Čtvrtníček hraje svoji klasiku, kterou nejspíš budete znát z Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? nebo Jak jsme startovali internet. Výhoda tohoto typu seriálu je v tom, že mockumentary nepotřebuje žádné kreativní záběry, takže tento internetový seriál je na to jako dělaný. ()

Reklama

Reklama