Reklama

Reklama

Epizody(11)

Recenze (13)

pan_Bily 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dozvěděl o natáčení druhé řady, měl jsem trochu obavy, jestli už tohle téma není vytěžené, jestli se dá jít ještě někam dál. Při prvním dílu se moje obavy naplnily, ale už druhý díl tyto obavy rozptýlil a dál se to super rozjelo. I v první sérii byly dva tři trochu slabší díly, stejně tak tady, akorát tady to vyšlo hned na první díl, proto na úvod trochu rozpaky. Ale jinak mi tyto některé slabší chvilky (které postihnou každý seriál a jsou celkem normální a pochopitelné) nezkazily celkový dojem a pořádnou zábavu. I když je to opět super, v celkovém měřítku je ale druhá řada přece jen o něco slabší než první. Některé pointy dílů už nejsou tak vyšperkované a některé vtipy a hlášky se opakují z první série, což není úplně špatně, ale nemají už takovou údernost. Nicméně 5ti hvězdičkový počin to pro mě pořád je, i když na hraně. Uvažoval jsem chvíli i o 4*, ale opět špičkové výkony hlavní trojice, hlavně Petra Čtvrtníčka, který je v takové roli v takovém projektu jako ryba ve vodě a já tuhle jeho komiku prostě žeru, to převážilo na stranu 5*. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Petr Čtvrtníček i Plesl tu válí na sto procent a skoro bych řekl, že druhá řada mi sedla ještě víc než ta první. Prostě ,,Ty vole, au''. :-). Dvojka nám zase končí svatbou a já bych si moc přál, aby byla ještě třetí řada. Dyť se tam v bazáči zase pár aut narodilo a všechno je to daný do vůně... .-) * * * * ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal jsem druhou sérii na jeden zátah a musím říct, že je stejně dobrá, jako ta pvní. A to jsem se toho popravdě docela bál. Výsledek je ale chválitebný a i když se řada vtipů opakuje vlivem předcházejících hlášek, tak pořád jsou tu postavy, které je radost sledovat. A to jsou v podstatě všechny, které se v seriálu objeví. No, třeba se jednou dočkáme i třetí série. Myslím si, že by to bylo úctyhodné...:-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Blbeček, kterej nepozná, že to auto není z Německa, nepozná ani, že to bylo na střeše." A jelikož je nás blbečků stále dostatek, stejně jako stáčedel a animovaných diagnostik, tak se ojetá auta stále prodávají a Karlos má kšeft. Mě to s ním zase bavilo a taky mě to utvrdilo v tom, že mé další auto si zase odeberu nejpozději v okamžiku, kdy bude sjíždět z linky. Tedy ještě předtím, než jeho motor pozná zlaté české ručičky a moje peněženka zapláče nad ceníkem autorizovaného servisu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je citelně slabší ale jen v první polovině,pak už zase všechno šlape tak,jak jsem zvyklý z první řady,víc prostoru dostal Jaroslav Plesl a vůbec to nebylo na škodu,i když jasným tahounem seriálu zůstal Petr Čtvrtníček,ten mě rozesměje už jen tím drzým obličejem a když začne ještě mluvit... ()

Zajímavosti (5)

  • V čase 9:05 je vidět v zadním bočním skle auta odraz mikrofonu zvukaře. (rakovnik)

Reklama

Reklama